Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Sfatul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie 2017. MARILE SPERANȚE renasc pentru 6 zodii

Săptămâna cuprinsă între 30 octombrie și 5 noiembrie vine cu o serie de lecții de viață pentru aproape toate zodiile.

Chiar dacă pot apărea motive de panică din situații pe care nativii au impresia că le-au depășit deja, totul se întâmplă cu un scop. Iată principalele sfaturi și previziuni astrologice valabile în această perioadă!

Ce se întâmplă săptămâna aceasta

BERBEC – Nu e greșit să vii vehement dacă știi să îți argumentezi opiniile. Să te trezești comentând din când în când îți poate aduce beneficii, asta dacă nu depășești o limită.

TAUR – Relaxarea e cuvântul care va defini cel mai bine starea ta generală de spirit săptămâna aceasta. Meriți din plin să te bucuri de lucrurile care îți plac.

GEMENI – În cazul tău, te vei confrunta cu un val de emoții apărute din senin. Ceva te va măcina mai ales spre finalul săptămânii. De ce nu te deschizi în fața persoanelor în care ai încredere? Totul se rezolvă!

RAC – Te vei trezi în tot felul de ipostaze care mai de care mai deranjante. Unele probleme nu vor fi provocate de tine, așa că ar fi indicat să nu rezolvi boacănele altora. Tot ție ți se vor sparge oalele-n cap!

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 30 octombrie – 5 noiembrie 2017. Săptămâna decăderilor

Horoscop Minerva săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2017. Norocul DARÂMÂ ușa acestei zodii

LEU – Minciuna are picioare scurte, spune proverbul. Săptămâna aceasta descoperi câte neadevăruri sunt oamenii capabili să spună despre tine. E bine că afli, în sfârșit, cu cine ai de-a face.

FECIOARĂ – Ironiile tale intră în hora haosului. S-ar putea să deslușești o serie de situații amestecate, imprevizibile, care apar din senin. Ai grijă să nu întreci măsura cu cuvintele dure!

BALANȚĂ – Orice conflict are o rezolvare. Speranța că vei reuși să depășești obstacolele, mai ales cele de ordin financiar/ profesional va crește.

SCORPION – Karma își face treaba și vei observa asta mai ales între 3 și 5 noiembrie. Ai de depășit câteva situații complicate.

SĂGETĂTOR – Dacă ai ceva de spus, spune-o! Nu aduna tot ce te deranjează pentru că finalul nu va fi unul plăcut.

CAPRICORN – Așa-i că ți-au mai spus și alții că te consumi pentru orice fleac? Dacă pentru mizilicuri te stresezi, ce vei face când vei da față în față cu o problemă serioasă?

VĂRSĂTOR – Treci de micile răutăți de la locul de muncă. Oamenii neinteresanți vor căuta mereu lucrurile interesante la alții, fie că sunt pozitive sau negative.

PEȘTI – Coboară cu picioarele pe pământ și nu te lăsa influențat de crizele celorlalți. De ce se te încarci negativ când viitorul tău e presărat cu lucruri frumoase?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top