Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - VĂRSĂTOR. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Vărsător, în luna februarie.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva noiembrie 2017 – VĂRSĂTOR

Jupiter este de luna trecută în Casa a 10-a a carierei şi a Imaginii sociale și va rămâne aici până în noiembrie 2018. Cât timp planeta norocului este în casa carierei, nu înseamnă că vor avea rezultate fără a depune eforturi.

Tema de lucru a acestei poziţii este să îşi creeze propriul noroc și cu cât lucrează mai mult, cu atât va avea mai mult succes. Influența lui Jupiter aici le va arăta cum să exceleze în ceea ce fac, în profesie, mai ales, şi dacă trebuie să o facă pe cont propriu, să o facă! Vor fi înțelepţi să îşi includă colegii în proiecte, deoarece orice reuşită pe care o au prin dedicația proprie îi va îndepărta de colegi şi de prieteni dacă nu sunt atenţi. Îi vor iubi pentru asta!

Soarele începe şi el luna în Casa a 10-a, în sectorul carierei. Au nevoie de recunoaștere în profesia lor și vor lucra din greu pentru a deveni un lider de vocație. Determinarea pentru
reuşită va fi remarcată de către şefi numai bine ca ei să se poată identifica mai puternic cu cariera lor.

Le pasă de ce gândesc ceilalți despre ei şi chiar dacă nu primesc ovaţii la scenă deschisă aşa cum şi-ar dori, știu că de fapt munca din greu din spatele scenei i-a ajutat să câştige!

Pe 22 noiembrie, Soarele va trece în Casa a 11-a, a prietenilor şi a muncii în colectiv. Şi vor continua să prospere. Le place să îi ajute pe alții și această poziţie va fi perfectă pentru ajutorul umanitar şi pentru voluntariat. Ar putea fi chemaţi să acorde asistență în rezolvarea unei crize prin care trec prietenii lor sau iubitul/a.

Este, de asemenea, un moment minunat să se pună în slujba carității, mai ales că le place să ofere și să fie în preajma altor oameni generoși. Îşi vor perfecționa abilitățile de citire a oamenilor și vor ști ce simt alții, chiar dacă nu o vor spune. Acest lucru le va face să se încreadă în ei dar mai ales să aibă încredere că le pot da sfaturi sincere.

Dorința de a-i ajuta pe ceilalți este nu altruistă, ci şi în concordanță cu personalitatea lor! Venus începe luna noiembrie în Casa a 9-a, Casa studiilor academice, a ideilor religioase şi filosofice şi a călătoriilor. Venus nu doar că apreciază dragostea acestei zone, dar se bucură și de libertatea și de independența ei.

Horoscopul lunii noiembrie Minerva

Dacă sunt într-o relație, pot simți nevoia de a fi mai independenţi faţă de partenerii lor în anumite privinţe. Se vor simți extrem de liberi încă de la început de lună și le va fi greu să se implice mai mult în relaţie! Dacă sunt singuri, nu vor simți nevoia să exploreze noi oportunități de iubire decât spre sfârşitul lunii, dar este momentul să-şi experimenteze independența și natura spontană.

Pe 8 noiembrie, Venus trece în Casa a 10-a a carierei şi a imaginii sociale. Venus va
influența pozitiv acest sectorul și colegii de muncă îi vor vedea într-o lumină favorabilă. Vor fi văzuţi intelectual ca un avantaj pentru angajatorii lor.

Vor putea, de asemenea, să lucreze în armonie cu ceilalți, iar lucrul în echipă va fi prioritar în această lună. Dacă pot lucra la proiecte alături de echipă, vor străluci! Se vor simţi responsabili fără să realizeze asta, să facă mediul de lucru un spațiu în care toți să prospere.

Influența lor asupra altora în această lună va fi ceva special! Saturn este în Casa a 11-a, casa prietenilor şi a muncii în echipă, unde va sta până pe 31 decembrie. Este posibil ca cercul lor social să se fi restrâns, iar numărul prietenilor apropiați să fi scăzut în ultimul an, dar se ştie că prietenii care rămân sunt cei adevăraţi, de cursă lungă.

Ultimii doi ani ar putea să fi fost provocatori pentru ei, pe măsură ce s-au alăturat unor grupuri și conexiuni sociale şi chiar dacă resimt pierderea unui prieten ca pe o moarte, se deschide calea pentru noi prietenii.

S-au descurcat cu ceea ce cred și acum prieteniile lor reflectă aceste idealuri. Saturn fiind extrem de rigid este posibil să fi explorat faţetele relaţionale ale legăturilor și ideile sociale. Posibil ca ei să fi considerat o relație ca fiind ceea ce aveau nevoie, dar în realitate lucrurile stăteau altfel. Provocarea este ca ei să se elibereze de ideea că trebuie să aibă un rezultat imediat. Mai degrabă, se întâmplă ceea ce trebuie să se întâmple.

Previziuni detaliate pentru nativii în Vărsător în luna noiembrie

Munca pe care au făcut-o cu Saturn în acest domeniu a fost extrem de dificilă, dar au crescut atât de mult încât acum sunt suficient de înțelepți pentru a ști cum să se apropie
de obiectivele și intențiile viitoare.

Uranus, conducătorul lor planetar, începe luna în Casa a 3-a, a comunicării şi a comunităţii în care trăiesc. Dacă au fost blocați vis-a-vis de tranzacțiile financiare sau probleme cu membrii familiei, aceste tensiuni vor începe să se ușureze după 16 noiembrie.

În rest, ar trebui să observe o îmbunătățire a analizei financiare și vor fi mai încrezători decât au fost în trecut. Perioadele de retrogradare pot fi provocatoare, dar uneori aceste eșecuri sunt necesare pentru a-i ajuta să îşi dea seama cum să îşi trăiască viața aşa cum vor.

Neptun, aflat în Casă financiară, Casa a 2-a va reveni din retrogradare pe 22 noiembrie.
Situaţia financiară se va stabiliza şi vor simţi că progresează! Toate aceste eforturi vor fi plătite foarte curând, iar banii vor intra în contul lor. Mulțumită influenței lui Jupiter, aceste două poziţii vă vor aduce mult noroc financiar și consolidarea carierei în anul următor.

Neptun aduce influxuri pozitive pe 29 și 30 noiembrie. Nu se vor plânge de probleme de sănătate. Au destulă energie pentru a face totul, deşi stresul de la locul de muncă și pentru a-şi ajuta prieteni le-a afectat resursele interioare.

Să doarmă cât trebuie şi chiar mai mult. Să facă exerciţii simple de respirație ori de câte ori au un moment liber.

HOROSCOP MINERVA LUNA NOIEMBRIE. Alege zodia ta:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top