Connect with us

Revistateo.ro

Star

Charlene și Albert de Monaco trăiesc separat. Ce scrie presa despre ruptură

Viața la Palat a fost dată peste cap de o defecțiune la sistemul de alimentare cu apă, motiv suficient încât prințesa Charlene de Monaco să își ia bagajele și să se mută.

Împreună, dar separați

Da, doar că asta s-a întâmplat la începutul anului, iar acum presa belgiană crede că între cele două figuri princiare nu mai e ce a fost sau… și-au reinventat iubirea.

Publicația franceză „France Dimanche” scrie că Charlene și Albert de Monaco nu mai stau împreună. Prințesa s-a mutat până la rezolvarea problemei cu apa și din ianuarie 2017 mutată a fost.

Charlene trăiește de ceva vreme la hotelul Ermitage din Monaco, împreună cu cei doi copii, în timp ce Albert își vede de viața lui la palat.

„A lăsat să se continue lucrările, se fac mutări succesive, Charlène aşteaptă ca totul să fie absolut terminat pentru a deveni la palat? Sau au găsit o formă de armonie dovedind că nu au nevoie ca să se vadă zilnic pentru a se iubi”, notează publicația menționată mai sus.

CITEȘTE ȘI: Prințul George, amenințat de ISIS! Kate Middleton și prințul William, în atenția jihadiștilor

Imaginea care spune multe. Cum au fost surprinși Prințesa Diana și Mr Bean împreună acum 33 de ani

Prințesa de Monaco a născut prin cezariană, la 10 decembrie 2014, un băiețel și o fetiță. Cei doi copii au fost botezați cu numele Jacques Honore Rainier și Gabriella Therese Marie.

Moștenitorii familiei din Monaco sunt primii copii ai prințesei, în timp ce soțul ei în vârstă de 56 de ani mai are doi copii din relații anterioare. Băiețelul născut de Charlene a fost desemnat prinț moștenitor al tronulu din Monaco sub titulatura Jacques al II-lea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top