Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - TAUR. Previziuni detaliate pentru nativii zodiei Taur, în luna februarie. Ce spun astrele.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva noiembrie 2017 – TAUR

Majoritatea planetelor se află în jumătatea superioară a temei natale, ceea ce înseamnă că
vor fi concentraţi pe carieră şi pe profesie. Se vor bucura de dragoste, având în vedere că
Venus le intră în Casa a 7-a.

În timp ce se vor bucura de roadele muncii lor, în sens financiar, este important să acorde atenție şi sănătății, deoarece este posibil să se confrunte cu mici probleme pe parcursul lunii. În general, Taurii, parcurg o perioadă excelentă, datorită aspectelor planetare armonioase.

Pe 6 noiembrie, Mercur intră în Casa a 8-a a transformării și reînnoirii. Mercur, planeta
comunicării și analizei financiare, îi va încuraja să îşi reevalueze modul în care îşi
gestionează finanțele. Este posibil să fie nevoie să discute cu un consilier financiar în această lună, lucru bun pentru ei! Se întrevăd mici câștiguri financiare reale și doresc să
reinvestească acest nou venit.

Mercur vrea să comunice cu cei din viața dumneavoastră chiar acum. În ansamblu, finanțele vor fi stabile și excelente în această lună și nu va mai fi nevoie să strângă bani! Această aliniere poate sugera, de asemenea, că finanțele partenerului lor vor fi constante. Este un moment bun pentru a planifica viitorul. Nu este niciodată prea devreme să se gândească la pensionare și poate că vor să se uite la aceste tipuri de investiții cu cei dragi.

Venus le intră în Casa a 7-a pe data de 8 noiembrie. Stăpânul lor planetar în casa relațiilor este de bun augur pentru dragoste! Dacă sunt singuri este posibil să observe un aflux de admiratori care le ies în cale. Din moment ce sunt ok cu banii, să nu ezite să iasă în oraș!

Punerea în funcţiune a planurilor proprii va fi ideală. Dacă vă aflați într-o relație, noiembrie îi va face să se simtă ca și cum s-ar îndrăgosti din nou! Să lase partea romantică, să se pună în valoare. Posibil să-şi dorească să meargă într-o vacanță lungă într-un cadru romantic.

Dacă sunt căsătoriți, aceasta este o lună excelentă pentru a vă reînnoi jurămintele cu cei dragi. Mulțumită lui Venus, dragostea pluteşte în aer toată luna. Senzualul Taur îşi va
deschide inima față de aspectele frumoase ale iubirii. În timp ce libidoul lor va fi puternic în cursul lunii noiembrie, să fie atenţi nu cumva să sară calul, deoarece sănătatea rămâne cea mai importantă în această lună.

Pe 12 noiembrie, Marte intră în Casa a 10-a, a carierei. Este o poziţie puternică, având în
vedere că Marte este o planetă de acțiune. Vor face mari progrese în această lună la
dezvoltarea profesională. Vor fi o putere, pe parcursul întregii luni, la locul de muncă,
deoarece acesta va fi primul lor obiectiv. Indiferent dacă acest lucru se manifestă ca o nouă poziție, un nou proiect sau pur și simplu o creștere a activității lor, se vor bucura de succes în activitățile lor profesionale.

Superiorii le vor recunoaște realizările în această lună, asigurându-se că vor rămâne o parte vitală a echipei lor. Au ocazia de a întâlni oameni noi şi vor profita de orice ocazie, pe măsură ce Marte îi susţine.

În timp ce Venus se află în Casa a 7-a, va avea o pauză în tranzit, între 13 și 16 noiembrie. Cum este conducătorul lor planetar îi vor simți absența în aceste zile! Este posibil să evite să ia măsuri serioase sau să ia decizii importante în aceste câteva zile. Venus le amintește să respire adânc și să reflecteze asupra lucrurilor mai degrabă decât să acționeze. Sunt zile excelente pentru a petrece în mijlocul naturii.

Pe 20 noiembrie, Mercur se mută în Casa a 9-a a filozofiei și intelectului. Vor câștiga de pe urma conversațiilor inteligente care îi vor pune pe radar figuri importante în viața lor
profesională. S-ar putea să simtă nevoia bruscă de cunoaștere și vor căuta răspunsuri la cele mai ciudate întrebări. Se vor folosi de inteligența lor la locul de muncă, deoarece Mercur îi vă asigura că urmează calea rațională pentru a vă face treaba în modul cel mai eficient.

Un dezavantaj al acestei perioade este că ar putea să simtă că știu totul, dar oamenii din jurul lor văd asta ca pe o aroganță. Astrele îi încurajează să continue căutarea cunoștințelor, dar să rămână umili pe parcursul întregului proces de acumulare a informţiilor!

Să acorde atenție sănătății lor, deoarece începând cu luna trecută s-ar putea să se simt un
pic mai slăbiţi. Trebuie să fie atenţi la problemele de sănătate până în data de 22 a acestei luni – o răceală sau chiar grip’, sunt cele mai frecvente, deci să-şi ia măsuri preventive pentru a-şi susţine sistemul imunitar.

Vitamina C și Zincul sunt deosebit de importante în luna noiembrie. Înainte de culcare, să bea un ceai de plante liniștitor, deoarece acest lucru îi va ajuta să doarmă. Somnul este extrem de important pentru ei! În timp ce sunt activi în mod constant, este vital să se şi odihnească pentru reechilibrare interioară. Dacă au probleme cu somnul, vor răspunde bine la melatonină, iar acest lucru îi poate ajuta să doarmă toată noptea.

Această lună este una proprice câștigurilor financiare, dezvoltării profesionale, explorării în dragoste și Cunoaşterii. Aspectele planetare îi ajută în toate sectoarele!

HOROSCOP MINERVA LUNA NOIEMBRIE. Alege zodia ta:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top