Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - BERBEC. Previziuni detaliate pentru nativii în zona Berbec în luna februarie. Ce spun astrele.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva noiembrie 2017 – BERBEC

O lună interesantă pentru aceşti nativi! Din cauza aspectelor și a planetelor care tranzitează tema natală a Berbecilor, accentul în această lună va cădea pe carieră și dezvoltare. Vor face pași importanţi în sectorul profesional, dar și în ceea ce priveşte creștere personală.

În timp ce planetele îi încurajează să arunce o privire asupra a ceea ce funcționează și asupra a ceea ce nu, este posibil să nu reacţioneze imediat. Va cere ceva timp și efort, dar vor simţi şi vor vedea creșterea profesională în următoarele luni. Din cauza naturii transformatoare a lui Jupiter, pot pleca fără nicio explicaţie de unde muncesc, în speranța că vor găsi în altă parte ceva care li se potrivește.

Dacă au în vedere schimbarea carierei, acum este un moment potrivit să privească spre alte oportunități. Dacă doresc o promovare la locul de muncă, superiorii vor începe să vadă eforturile lor și îi vor avea în vedere ca fiind un candidat de top. Să nu uităm că Berbecii cred în propriile forţe, nu vor să fie numai cocoşi! Jupiter le va reaminti rapid că trebuie să fie umili pentru a primi darurile pe care Universul le oferă.

Datorită tranzițiilor care se petrec în jurul lor, sunt încurajaţi ca luna aceasta să meargă
unde îi duce valul. S-ar putea să fiți obișnuiți să se simtă responsabili și să le controleze viața celor dragi, lecția lor este de a permite ca viața să se întâmple în jurul lor.

Poate se simt frustraţi și nerăbdători, încrederea lor în ordinea naturală a lucrurilor va duce la rezultate excelente. Dacă simt că nu mai au controlul asupra relației, pot încerca să se ocupe de alte domenii ale vieții. Să fie însă atenți la acest lucru și să nu lase ca un aspect personal să îl influențeze pe altul. Sunt ființe curajoase și gata pentru noi provocări.

Jupiter şi-a stabilit curtea pentru următoarele 13 luni, în Casa a 8-a, a transformării și
regenerării unde va rămâne până în noiembrie 2018. O fază nescrisă de moarte și renaștere.
Cum moartea nu înseamnă moarte fizică este clar că vorbim despre moartea spirituală sau
emoțională. Universul vrea ca ei să se elibereze unele lucruri sau idei din trecut, învechite. Cu Jupiter, simbol al norocului, în această casă a tranformărilor, vor vedea cât de repede pot da înapoi. În această situaţie, Jupiter în Casa a 8-a, trebuie privit ca un semn excelent, aflat totuși într-un moment de mare schimbare.

Care sunt aspectele importante ale vieții lor acum? Care sunt convingerile lor de bază despre ei însăşi și despre ceilalți? Dacă încă persistă energiile vechi, în anul următor, le vor elibera și vor intra într-o perioadă de reînnoire. Va fi un moment interesant pentru nativii Berbec! În timp ce tranzitul este întotdeauna o provocare, spiritul lor puternic și independent este numai bun pentru această sarcină. Să acorde atenție la ceea ce îi reţine, ce îi trage înapoi și cum se pot debarasa de aceste neajunsuri ca să facă loc pentru altele care îi va face mai puternici!

Venus s-a mutat şi ea în Casa regenerării și a transformării. Până pe 8 noiembrie se vor
simți extrem de legaţi de partenerii lor și de anumite relații. În funcție de natura muncii lor, în viaţa de familie, probabil, că s-au bucurat de o comunicare totală și de o companie
iubitoare. Aceasta este adevărata fundație pe care se vor produce schimbările care apar.
După data de 8 noiembrie, când Venus va intra efectiv, în Casa a 8-a, se vor produce
schimbări în relațiile lor. Deși nu toate aceste schimburi duc la descompunere sau la
pierderea celor dragi, unele ar putea fi la fel de puternice și sde upărătoare.

Este important să rețineți că acest tranzit distruge vechiul pentru a face loc unei vieți noi. Dacă există probleme în relațiile lor, acestea vor fi forțate să iasă la lumină. Dacă relația supraviețuiește acestor tulburări, vor fi mai puternici ca niciodată! Dacă nu, înseamnă că această relație nu le mai servește și este timpul să meargă mai departe. Să nu uite că ei sunt Berbeci impulsivi şi iubăreţi, ştiu că pot cădea şi să ridice repede ca să meargă mai departe.

Marte rămâne în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel şi a terapiilor alternative, toată
luna şi le va dirigui destinul de acolo. Marte, în Casa a7-a, aduce situații de tipul
confruntărilor în interiorul relațiilor. Aici, el este agresiv și pretențios, stilul său dinamic și încrezător le poate oferi posibilitatea de a negocia și de a purta negocieri productive în domeniul profesional.

Deși Marte este puteric, poate însemna prea multă energie masculină pentru unii. E bine ca Berbecii să ţină cont de acest lucru în relațiile personale, deoarece această luptă pentru dominaţie se poate manifesta prin argumente nesănătoase, cu ar fi cel al agresivităţii. Dacă atmosfera este prea încinsă, să facă un pas înapoi și să evalueze nu doar situația ci şi consecinţele.

Cea mai intensă zi pentru ei în această lună va fi 25 noiembrie. Cu Mercur și Marte în aspecte provocatoare, ar putea fi plini de energie dar și de furie. Să folosească cu înțelepciune acest lucru pentru a face ceva benefic. Să evite orice confruntări serioase cu cei din jur, deoarece ar putea ajunge să urască oameni fără nicio vină!

Această lecție se aplică tuturor Berbecilor în noiembrie; să-şi folosească cu înțelepciune energia intensă și masculină și să o direcționeze spre ceva productiv. Este un moment foarte bun pentru a merge la sală sau să faceți exerciții fizice intense.

HOROSCOP MINERVA LUNA NOIEMBRIE. Alege zodia ta:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top