Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 6 martie 2018. Iată ce se întâmplă cu fiecare dintre zodii, în ziua de marți. Previziuni detaliate pentru toate cele 12 zodii.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva noiembrie 2017 – INTEGRAL

Luna noiembrie va fi plină de surprize pentru multe semne zodiacale. Citește mai jos horoscopul Minervei pentru fiecare zodie.

BERBEC – O lună interesantă pentru aceşti nativi! Din cauza aspectelor și a planetelor care tranzitează tema natală a Berbecilor, accentul în această lună va cădea pe carieră și dezvoltare. Vor face pași importanţi în sectorul profesional, dar și în ceea ce priveşte creștere personală…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

TAUR – Majoritatea planetelor se află în jumătatea superioară a temei natale, ceea ce înseamnă că vor fi concentraţi pe carieră şi pe profesie. Se vor bucura de dragoste, având în vedere că Venus le intră în Casa a 7-a…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

GEMENI – În această lună, nativii în Gemeni se vor concentra foarte mult pe alții. Familia, partenerii și prietenii vor avea nevoie de ei. Din cauza acestei energii consumate, este important să nu piardă din vedere propriile nevoi…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

RAC – În general, aspectele planetare le vor oferi bucurie, fericire și creativitate pe tot parcursul lunii, Casele a 5-a a iubirii și a Creativității și a 6-a, a muncii și a sănătății, fiind dominante prin expresia artistică, prin prieteni, dar și pentru viața de familie…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

LEU – Leii vor avea o lună interesantă! Energia lor se va concentra foarte mult pe viața personală. Cele mai multe planete se află în emisfera vestică a temei natale, influențând cel mai mult problemele personale și viaţa interioară…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

FECIOARĂ – Cum ne-au obişnuit, nativii în Fecioară vor fi tot ei şi în noiembrie! Cum majoritatea planetelor se deplasează dinspre est spre partea vestică a temei lor natale, este o oportunitate să îi preocupe mai mult căutările intelectuale…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

BALANȚĂ – Pentru nativii în Balanță, în perioada 15 – 27 noiembrie, aproape toate planetele vor fi în emisfera inferioară a temei lor natale. Acest lucru îi poate face să simtă că merg într-o direcţie care nu este a lor, dar Universul vrea ca ei să se concentreze pe treburile personale o perioadă de timp…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

SCORPION – Unii vor avea tendinţa să spună că va fi o lună fabuloasă pentru Scorpioni! În timp ce această lună să se concentrează pe experiențele emoționale și personale, deoarece în sectorul lor profesional e linişte. Acum este momentul să se concentreze asupra identității lor și să lase cariera deoparte în următoarele două luni…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

SĂGETĂTOR – Soarele, care simbolizează eul nativului şi are o poziţie extrem de interesantă atunci când se află în casa subconștientului. Ar fi mai de grabă neauziți și nevăzuți în timp ce fac lucruri bune, adică sunt altruişti…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

CAPRICORN – O lună destul de grea pentru Capricorn. Majoritatea planetelor este concentrată în emisfera estică a temei astrale, care conține primele și ultimele trei case. Acum este timpul să îşi exercite cel mai mult liberul arbitru şi voinţa…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

VĂRSĂTOR – Jupiter este de luna trecută în Casa a 10-a a carierei şi a Imaginii sociale și va rămâne aici până în noiembrie 2018. Cât timp planeta norocului este în casa carierei, nu înseamnă că vor avea rezultate fără a depune eforturi…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

PEȘTI – Pentru aceşti nativi, Jupiter este în Casa a 9-a, a drumurilor lungi, a ideilor filosofice, a credinţelor şi a studiilor academicie. Având în vedere nevoia crescândă de libertate și extindere a cunoștințelor, ar putea simți nevoia să facă în curând o călătorie existenţială…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

1 Comment

1 Comment

  1. Amariei

    2017-11-22T21:01:21+02:00 at 2017-11-22T21:01:21+02:00

    Buna ziua draga Minerva am data de nastere 23 07.1955 si niciodata nu am stiut ce zodie sunt.Ora10.
    Multumec mult !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top