Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Conspirația Nibiru, reactivată în mediul online de o confirmare făcută de NASA

Lumea a fost dintotdeauna curioasă. Oamenilor le plac poveștile fanteziste și nu e nimic rău în asta câtă vreme nu cred chiar tot și nu îi panichează pe ceilalți.

Planeta care nu ar trebui să existe este chiar Nibiru?

Mediul online a ”înnebunit” din nou după ce astronomii de la NASA au făcut un anunț interesant. Oamenii de știință au descoperit o planetă imensă, cam cât jumătate din Soarele sistemului nostru solar.

Planeta a fost denumită NGTS-1b și se află la 600 de ani lumină față de Pământ, scriu cei de la Daily Mail.

Cercetătorii au calculat dimensiunile planetei folosind calcule specifice geometriei spațiale și au constatat că un astfel de corp ceresc nu ar trebui să existe.

De la această știre la reactivarea conspirației Nibiru, pe care ar trăi extratereștri reptilieni, a fost doar un click distanță.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Se apropie planeta Nibiru? Fenomenul care s-a intensificat pe toată planeta

În urmă cu doi ani a prezis tragedia din Colectiv. Acum, Maria Ghiorghiu spune ASTA

Pentru cei care nu cunosc teoria, o reamintim pe scurt. Trebuie spus că persoana care a popularizat această teorie potrivit căreia reptilienii se vor întoarce pe Pământ după o coliziune a planetei lor cu Terra este chiar un fost om de știință, astronom de profesie, Carl Sagan.

Acesta a profețit, folosindu-se de informațiile tehnice pe care le-a avut, apropierea planetei Nibiru de Terra. Impactul pe care această planetă-monstru l-ar avea asupra planetei noastre doar apropiindu-se s-ar traduce, zic unii, prin cutremure, inversarea polilor magnetici, inundații de dimensiunile potopului biblic. Acum, fiecare crede ce vrea și în ce vrea.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top