Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Planta cu care Adriana Antoni a slăbit 6 kilograme

Kilogramele în plus i-au dat bătăi de cap și cântăreței Adriana Antoni. Artista a dezvăluit la TEO SHOW cum a reușit să slăbească ținând un regim recomandat pentru o perioadă de 10 zile.

Adriana Antoni a ținut un regim cu hrișcă și chefir

Adriana Antoni a reușit să dea jos kilogramele supărătoare cu hrișcă și chefir, dietă pe care i-a recomandat-o și colegei sale, Elena Merișoreanu.

„Nu am considerat-o neapărat o dietă, ci mai degrabă o detoxifiere. Când faci o detoxifiere trebuie să bei foarte multă apă și să nu uiți de vitamine și minerale”, a declarat Adriana Antoni în emisiunea lui Teo.

„Hrișca este un aliment extraordinar de sănătos, îl găsești la orice plafar. Am lua hrișcă verde, că mai există și hrișcă prăjită. Am slăbit undeva la 5-6 kilograme. Regimul se ține 10 zile. Mănânci doar hrișcă și chefir”, a mai spus Adriana Antoni.

CITEȘTE ȘI: Răzvan Ciobanu i-a mărturisit lui Teo cum a slăbit, de fapt: „Orice obez vine și-mi spune”

Cum a slăbit cu adevărat doctorul Andrei Laslău 20 de kilograme în 45 de zile

„După doua zile am amețit și m-am pus serios pe mâncat. Nu pot să țin eu așa ceva, e foarte greu. Mă pun eu cu Adriana, eu la anii mei? Ea e tânără!”, a comentat Elena Merișoreanu.

Consumul de hrișcă vine și cu anumite contraindicații. Consumată în exces, corpul este predispus la afecțiuni precum fagopyrismul. Afecțiunea constă în fotosensibilitatea pielii care este datorată de consumul de plantă verde în cantități mari sau a sucului extras din această plantă.

Boala este datorată compusului care se numește fagopyrina, iar persoanele cu pielea foarte deschisă la culoare sunt cele mai expuse.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top