Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Fecioară 5-11 noiembrie 2017

Horoscop Minerva Fecioară 5-11 noiembrie 2017: Lucrurile sunt mult mai complexe, așa că îi sfătuiesc pe nativii din Fecioară să se gândească bine înainte de a acționa.

Nu spun că nu există nici un motiv ca să acționeze așa, dar m-aș bucura ca ei să știe exact ce fac.

Dacă Fecioarele încep săptămâna cu stângul, este numai vina lor pentru că nu pot pricepe că nu poţi avea mereu ultimul cuvânt. Totuși, nu-mi fac probleme, pentru că vor recupera rapid orice handicap căpătat la un start prost. Totul este să nu poarte ranchiună – şi, aici, mă refer la doamne.

Luni, pe 6 noiembrie, e superb aspectul contractual, financiar. Posibil fie să li se aprobe un împrumut, fie li se acordă dividende pentru ceva de la care îşi luaseră gândul, fie primesc, sub forma de donaţie sau de concesiune, o casă, un teren, un bun la care nici nu se gândeau. Din acest punct de vedere, au uşi deschise pentru câteva luni de acum încolo.

Profesional, la moara lor este apă. Alături de colegi par să uite de problemele de acasă şi ar putea avea surpriza să li se propună un nou job sau o mutare temporară într-o altă localitate, unde să pună pe picioare un atelier, o secţie…

Este vorba de producţia manifacturieră şi de bunuri de consum. Totul este să nu simplifice obligațiile de serviciu pentru că doar așa cred ei că e bine, indiferent dacă vorbim despre colegul de birou sau despre reacțiile exagerate în fața șefului cu cereri nerezonabile.

Dacă se dă concurs pentru vreun post, Fecioarele sunt poate nativii cei mai pregătiți. Există, totuși, o condiție: să nu subestimeze importanța muncii în echipă.

Pentru alţii poate fi vorba de o regândire a producţiei la locul de muncă, o reorientare profesională pe care ar trebui să o ia în calcul dacă ne gândim la schimbările din viaţa lui. Poate fi vorba nu doar de schimbarea structurii unui proiect, ci a întregului concept pe care se fundamentează acesta.

Venus vorbeşte despre o implinire în viaţa intimă şi Fecioarele ar putea să-şi trăiască sexualitatea aşa cum nici nu au visat.

Sunt zile când sunt nativii acestei zodii convinși că cineva acolo sus îi iubește și parcă înțeleg de ce povestea lor de dragoste se desfășoară într-un anumit ritm, dar și care este cel mai bun plan pentru ca povestea să meargă mai departe fără probleme.

Se pare însă că pe 7 noiembrie nimic nu mai este așa. Îi sfătuiesc să se gândească și să analizeze lucrurile înainte de a da orice ultimatum sau de a spune ceva care apoi vor regreta. Nici termen limită să nu ceară!

Nu trebuie decât să aștepte și toate se vor clarifica în următoarele zile. Super-romantici pe 10 noiembrie, vor fi gata de orice pe 11 noiembrie.

Au o grămadă de atuuri. Nu își vor uita prietenii, pe care îi vor înconjura cu atenție și afecțiune. Pentru unii, însă, abia s-au aşezat ambasadele că se pot pomeni în postura de perdanţi, în sensul că partenerii, soţi sau iubiţi, sătui de capriciile lor, decid nu doar să pună capăt relaţiei, ci efectiv îi şi pun în faţa faptului împlinit.

Bineînţeles, unde altundeva îşi vor găsi liniştea decât la un prieten sau pur şi simplu la părinţi sau la unul din fraţi.

Ca sănătate, lăsând ipohondria deoparte, răcelile sunt în floare, la felşi căderile imunitare. I-aș sfătui să consume cât mai multe fructe şi legume proaspete.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top