Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Rac 5-11 noiembrie 2017

Horoscop Minerva Rac 5-11 noiembrie 2017: Dezinhibiţii şi speranţe pentru Raci. Nativii din această zodie scapă de spectrul Lunii Negre și par să îşi găsească, în sfârşit, liniştea şi echilibrul. Viaţa li se pare, deodată, mai frumoasă.

Femeile vor fi cele cu iniţiativa săptămâna aceasta. Se rezolvă, de asemenea, o problemă care ţine de spaţiul locativ sau de o casă. E posibil ca, în sfârşit, să vândă sau să cumpere un teren, o bucată pământ.

Tinerii Raci, în schimb, sunt surprinși și ușor necăjiți că nu sunt remarcați de cine și-ar dori ei să fie remarcați. Că nu pot întâlni pe cineva așa cum își doresc ei.

Nu se gândesc nicio clipă în preajma lor chiar sunt persoane care i-au remarcat, dar că sunt prea timide să le și recunoască asta. Ia să privească mai atent în jurul lor! Nu de alta, dar ar putea da cu piciorul la fericire.

E drept, o discuție se leagă mai greoi, mai cu temeri, mai cu tatonări. Racii trebuie să dirijeze conversația în direcția dorită, iar lucrurile se vor așeza și limpezi.

6 noiembrie poate fi pentru acești nativi o zi senină alături de familie. E aproape sigur că vor face o ieşire în natură, lucru care le va încărca bateriile.

În egală măsură, se vor întâlni cu persoane care au darul să le insufle încredere şi speranţă. Vor cheltui mai mult decât şi-au propus, dar asta e, obrazul subţire cu cheltuială se ţine!

Când vine vorba să facă progrese în carieră, nimic nu este îndeajuns ca să elibereze o doză din energia de care aminteam la început.

Din fericire, au flerul de a opta pentru variante care întotdeauna îi aduc în poll position. Condiția este să nu li se urce la cap. Altminteri, adio promovare, adio mărire de salariu! Ultimul lucru de care au nevoie acum este ca oamenii să le spună că nu vor reuși.

Acum, cei mai buni sunt cei care înțeleg exact cum se simt ei în lupta pentru păstrarea locului de muncă.

Doamnele care lucrează în sectorul legislativ sau juridic vor repurta o victorie. E importat, totuși, să nu uite că, deseori, o victorie nu înseamnă că au câştigat şi războiul.

Norocul le surâde miercuri, 8 noiembrie. În această zi, este posibil ca până târziu, după amiază, să intre în posesia unor bani pe care îi aşteaptă de ceva vreme. Atenţie la un duşman neştiut care stă la pândă!

Dacă au de dat un examen, de susţinut un interviu, de negociat, 9 noiembrie este o zi numai bună să îi facă să iasă dintr-ale lor şi să strălucească, să uimească. Soluţiile găsite i-ar putea uimi chiar şi pe inventivii Gemeni ori pe originalii Vărsători.

Vineri, pe 10 noiembrie, se pune la cale o căsătorie. Atenţie doar că există un dram de grabă şi de orbire, e ca şi cum li s-a lăsat un văl pe ochi şi nu vor să vadă adevărul. Poate că într-adevăr ei văd ceva ce ceilalţi nu reuşesc să vadă. Până la urmă, timpul va demonstra dacă au avut sau nu dreptate.

Până şi la capitolul sănătate stau bine. Asta nu înseamnă că nu trebuie să se ferească de excese. De orice fel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top