Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 3 noiembrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

Instant

Sfatul zilei 3 noiembrie 2017

Sfatul zilei 3 noiembrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Trăiește clipa, dar fii precaut! Profită de momentele frumoase din fiecare zi, dar gândește-te și la zilele următoare. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu uita să zâmbești! Fii pozitiv, pentru că ceea ce este în interior se transmite și la exterior și invers. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu fi egoist! Dacă vezi că cei din jur au nevoie de ceva ce tu deții deja, împarte. Să fii bun e lucru mare! Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ajută și ajutorul va veni la tine! Dacă poți să fii de folos pentru o persoană care trece prin clipe dificile, nu sta pe gânduri. Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Implică-te! Dacă ești într-o relație, nu neglija partenerul de viață. Dacă ești singur, implică-te în a rezolva această situație. Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Cântărește bine lucrurile și gândește-te de două ori înainte de a lua o decizie. Fă în așa fel încât să lași loc de cât mai puține regrete. Numărul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Când simți că tensiunea dintre tine și o persoană crește, nu aștepta să explodezi. Rupe bariera și deschide discuția și spune-ți nemulțumirile. Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Nu te lăsa descurajat de sfaturile pesimiste ale celor din jur. Luptă pentru scopul tău și gândește pozitiv. Numărul norocos al zilei: 28.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Acceptă și ascultă și părerea prietenilor și colegilor. Nu fi respingător la opinia lor. Ține minte că nimeni nu e perfect! Numărul norocos al zilei: 24.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Orgoliul nu ajută în nicio situație! Lasă de la tine, acceptă că a greși e omenește. Orice om merită o a doua șansă. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Nu te mai încărca cu problemele celor din jurul tău. Fii un bun ascultător, dar nu te încărca emoțional cu grijile altora. Există o rezolvare pentru oricine și pentru orice. numărul norocos al zilei: 26.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Fii puternic și stăpân pe calitățile tale! Nu accepta situații umilitoare și ține capul sus. Atunci când simți că pierzi teren, repetă: mâine voi fi și mai bun! Numărul norocos al zilei: 2.

Recomandare: Este luna fericirii lor. Noroc neașteptat încă de la începutul lunii noiembrie

Aceasta este lunii fericirii pentru aceste zodii. Conjuncțiile astrale sunt benefice pe toate planurile pentru trei zodii din horoscop.

GEMENI
Noiembrie este o lună foarte relaxantă și liniștită. După câteva săptămâni tumultuoase, liniștea din noiembrie va fi o pauză binevenită.

Energia din viețile noastre scade și crește, iar planetele au o influență puternică. Ceea ce este necesar pentru a ne permite să fim cât mai fericiți și mai productivi este timpul petrecut în natură.

Nu sunt multe evenimente astrologice în noiembrie, dar cele care apar ar putea fi destul de interesante. Fii pregătit, deoarece decembrie va fi o lună plină de evenimente.

FECIOARĂ
Câteva luni de activitate intensă cu planetele a dus la multe suferințe și coborâșuri pentru tine, Fecioară, dar pregătește acum pentru un noiembrie cu pace, fericire și liniște.

De fapt, ultimele câteva luni au fost chiar haotice, iar începând cu 3 decembrie, vă veți confrunta cu o provocare descurajantă.

Deci, în acestă lună noiembrie învățați să vă relaxați, să vă recuperați și să vă reînnoiți corpul, mintea și sufletul.

PEȘTI
În această lună, veți fi recompensați pentru muncă grea.Da, noiembrie se va așeza ca o lună minunată.

Au fost câteva luni cu o mulțime de activități astrologice, iar luna decembrie va fi o lună foarte dificilă. Cu toate acestea, luna noiembrie va fi o lună plină de relaxare și chiar pregătire pentru evenimentele lunii decembrie.

Este important să ne uităm înainte la 3 decembrie, deoarece acest lucru va aduce în ultimul Mercur retrograde al anului. Bucurați-vă de liniștea și fericirea din această lună.

Da, Sărbătorile sunt un moment plin de bucurie de iubire și de armonie, dar planificarea și cumpărăturile pot fi foarte stresante. Există câteva lucruri de luat în considerare în timp ce aveți parte de liniște în noiembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top