Connect with us

Revistateo.ro

Acestea sunt cele mai bune zile de săptămâna viitoare. Te simți norocoasă?

Instant

Te simți norocoasă? Cele mai bune zile de săptămâna viitoare, zodie cu zodie

Dacă simți că norocul te ocolește, poate că a venit vremea ca lucrurile să se schimbe.Primul pas: uită-te cu atenție în jur, ziua ta norocoasă s-ar putea să fie mai curând decât îți imaginai!

Oamenii care s-au simțit la un moment dat mai norocoși ca niciodată îți pot spune că sentimentul acesta a fost mai puternic ca niciodată într-o anume zi.

Să vedem, așadar, în ce zi a săptămânii viitoare se poate ascunde norocul pentru fiecare zodie în parte.

Cele mai bune zile de săptămâna viitoare

Luni este ziua norocoasă pentru Raci

Lunea este, în general, o zi a noilor începuturi, iar lunea ce vine este, în special, o zi excelentă pentru nativul Rac. E bine știut că, de regulă, cei născuți în această zodie știu să își construiscă, să îți facă rost de conjuncturi și situații favorabile.

Luni, astrele par să fie gata să îi ajute mai mult ca oricând să scoată ce e mai bun din acest talent al lor.

Marți este ziua norocoasă pentru Tauri și Scorpioni

Zilele de Marți au tendința să intre sub puterea lui Marte, iar acest lucru nu poate decât să fie de cel mai bun augur pentru Tauri și Scorpioni.

Așadar, marți, pe 7 noiembrie, nativii acestor zodii vor avea sentimentul că pot face cam orice. Și vor simți că e floare la ureche să ducă la bun sfârșit sarcini și proiecte, inclusiv restanțele din ziua prcedentă.

Norocul este de partea ta în această săptămână?

Miercuri este ziua norocoasă pentru Gemeni, Fecioare și Vărsători

Nativii din semnele considerate inteligente, cum sunt aceste trei zodii, vor descoperi că ziua de miercuri care bate la ușă este o zi care le va prii din plin. Explicația: ziua e guvernată de Mercur.

Gemenii, Fecioarele și Vărsătorii vor simți din plin efectele extraordinare pe care le poate avea asupra lor această zi. Miercuri, punctul forte pentru toate cele trei semne va fi comunicarea.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Minerva săptămâna 5-11 noiembrie 2017, INTEGRAL

Joi este ziua norocoasă pentru Pești și Săgetători

Un excelent simț al anticipării și optimismul sunt două senzații puternice care se iau de mână joi, pe 9 noiembrie. Iar acest lucru transformă ziua într-una extrem de norocoasă pentru Pești și Săgetători.

Ambele semne vor simți, în această zi, sentimentul că înțeleg mai bine lucrurile, că orizonturile li se lărgesc . De aici le va veni și un spectaculos surplus de încredere în sine.

Vineri este ziua norocoasă pentru Tauri și Balanțe

Ziua aceasta e cu noroc pentru Tauri și Balanțe pentru că e definită de iubire și sărbătoare. E o zi guvernată de Venus, iar acest lucru le oferă celor două semne o extraordinară senzație de bine.

E un sentiment atât de puternic încât îi face, practic, să strălucească. Vineri, Taurii și Balanțele au toate șansele să fie pur și simplu ncântați și mulțumiți.

Sâmbătă este ziua norocoasă pentru Capricorn

Sâmbăta este o zi minunată atât pentru începerea, cât și pentru finalizarea proiectelor, ceea ce îl face norocos pe Capricorn. Este ziua în care trag linie după o săptămână de muncă și aleg să se ocupe de ei.

Norocul constă în faptul că se pot bucura de o rutină pe care o desfășoară în fiecare sâmbătă.

Duminică este ziua norocoasă pentru Leu

Nativii în zodia Leu vor constata că ei se pot exprima mai clar într-o duminică decât în ​​orice altă zi a săptămânii.

Este ziua în care ei se simt relaxați și aleg să petreacă timpul făcând activități care le bucură sufletul. Este ziua în care își doresc să petreacă alături de prieteni dragi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top