Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ea e artista din România care susține că a revenit din morți: „Dumnezeu mi-a dat o palmă!”

Ana Mardare a trecut prin experiențe de viață pe care niciun om nu și le poate imagina. La doar 30 de ani a fost operată de urgență pe creier.

Artista care a participat la un concurs muzical televizat a dezvăluit că s-a întors din morți. Este convinsă că drama prin care a trecut nu a fost întâmplătoare.

„La un moment dat, am trecut printr-o situaţie pe care sunt convisă că Dumnezeu a îngăduit-o. Am trecut printr-o situaţie de … de fapt Dumnezeu mi-a dat o palmă şi m-am trezit. Noi ne rugăm să scăpăm de boală, iar Dumnezeu se roagă de noi să ne debarasăm de păcate. A fost învăţătură de minte această boală pe care am avut-o…

Prin coma prin care am trecut. Nu-mi este absolut teamă de nimic. După ce am trecut prin ce am trecut nu-mi mai este teamă nici de moarte. Atunci când eşti cu Iisus Christos nu-ţi este teamă de nimic, adică nici de moarte nu-mi mai este teamă”, a declarat Ana pentru România TV.

Pe 13 noiembrie 2016, iubitul ei a găsit-o pe podea, în convulsii. Medicii au descoperit că tânăra avea o tumoare pe creier de dimensiunea unei portocale, moment în care a trebuit să fie operată urgent pentru îndepărtarea ei.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Un bărbat a cărui inimă s-a oprit pentru câteva ore susține că a fost în Rai unde a văzut îngeri și a vorbit cu Dumnezeu, înainte de a-și reveni din moarte clinică

Don Houston, in varsta de 62 de ani, a suferit un atac de cord cu cateva zile inainte de Craciun, in timp ce dormea alaturi de sotia sa, Rita. Aceasta s-a trezit si a observat ca sotul nu putea sa respire.

A chemat o ambulanta, iar Don a fost dus la spital. Medicii s-au straduit sa il resusciteze, dar fara succes. I-au spus apoi sotiei ca nu mai pot face nimic pentru a-l salva.

Rita si-a adunat familia si toti s-au dus in salonul in care se afla Don, conectat la aparate, si au inceput sa se roage. Spre uimirea tuturor, batranul s-a trezit. El a oferit o marturie cutremuratoare despre cele petrecute in timpul in care inima i s-a oprit.

„Nu credeam vreodata ca o sa ma duc la culcare si sa mor, dar s-a intamplat”, isi incepe Don povestea. „M-am trezit brusc intr-o camera alba . Totul era ireal si atat de pasnic. Nu a fost un vis, parea atat de real. De fapt, a fost real. Ingerii erau acolo. Dumnezeu mi-a vorbit. S-a intamplat”, a mai spus barbatul, pentru The Mirror.

El spune ca isi aminteste un sir de ingeri si o camera luminoasa cu doua usi distincte. Don spune ca a fost escortat de un inger prin „usa celei de-a doua sanse” inapoi la familia indurerata. Apoi s-a trezit.

Barbatul crede ca a supravietuit atacului de cord dupa o interventie divina. „Cand treci pe Lumea Cealalta nu esti singur. Ai nevoie sa il tii pe Dumnezeu in inima, pentru ca nu stii cand vei muri”, a spus Don Houston.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top