Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 6 noiembrie 2017. Zodiile care încep săptămâna în forță

Citește sfatul zilei de 6 noiembrie 2017 și vezi care sunt principalele îndemnuri ale astrelor. Află care sunt zodiile care încep săptămâna în forță.

Sfatul zilei de 6 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Trebuie să înțelegi că oricât de mult te-ai strădui să reușești nu vei obții tot ce îți dorești dacă nu îi asculți puțin și pe cei din jur.

Citeste aici: Horoscop 6 noiembrie 2017. Aceste zodii au parte de necazuri în relații

Ai nevoie de o persoană trecută prin viață care să îți ridice moralul, dar să te și critice constructiv atunci când ai de luat o decizie care te vizează. Numărul norocos al zilei: 8.

TAUR – Nu te lua prea în serios la locul de muncă dacă observi că cei din jur sunt puși pe șotii. Intră în horă și profită de acest lucru. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI – Totul se poate rezolva dacă ai răbdarea suficientă pentru asta. Nu te grăbi pentru că nu vei reuși să faci nimic bun dacă nu analizezi lucrurile în profunzime.

E musai să înveți să gândești în etape, să îți șlefuiești cu atenție fiecare pornire, fiecare gest. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC – Potrivește-ți ceasul cu cel al persoanei iubite. Te vei trezi într-o bună zi cu reproșuri pentru că vă petreceți prea mult timpul separat.

Organizează lucruri pe care să le faceți împreună, nu te debusola, nu te amăgi singur. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU – Scoate leul din tine și impune-te în fața celor care nu încap de tine. Ai grijă, totuși, la tonul pe care îl folosești când porți discuții în contradictoriu. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ – Săptămâna începe cu speranțe noi pentru tine. Nu renunța la ele! Încearcă să nu mai gândești negativist. Vei vedea că se poate realiza orice dacă îți dai voie să crezi în anumite lucruri. Numărul norocos al zilei: 3.

BALANȚĂ – Știi foarte bine care este locul tău în societate, în lume, în cercul tău de prieteni. Nu-i lăsa pe ceilalți să te facă să crezi că ar trebui să te gândești la o repoziționare. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION – Ai nevoie de o mică pauză de la muncă. Trebuie să îți pui gândurile în ordine, să începi treaba cu energie. Trebuie să știi mereu care e următorul pas pe care trebuie să-l faci, altfel te vei pierde și vei ajunge la saturație la serviciu. Numărul norocos al zilei: 4.

SĂGETĂTOR – Începi ziua în forță și ai de gând să o ții cu acest spirit vesel toată săptămâna. Dacă îți propui asta, e foarte bine. Astrele te încurajează. Numărul norocos al zilei: 10.

CAPRICORN – Rupe-te de trecut și începe o nouă viață! Nu e atât de simplu pe cât pare, dar dacă nici nu încerci de unde știi? Numărul norocos al zilei: 11.

CITESTE SI: Horoscop Minerva săptămâna 5-11 noiembrie 2017, INTEGRAL

VĂRSĂTOR – Dar din dar se face rai. Ajută-i pe cei care apelează la tine dacă asta te face să te simți bine. Nu ajuta pe nimeni așteptând ceva în schimb. Numărul norocos al zilei: 5.

PEȘTI – Te enervează anumite persoane și asta te face extrem de irascibil. Ar fi cazul să te calmezi și să privești lucrurile cu mult calm.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top