Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 4 noiembrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

Life

Sfatul zilei 4 noiembrie 2017. Nu-ți pierde speranța!

Sfatul zilei 4 noiembrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Planul de a te întâlni cu prietenii va fi amânat de responsabilități. Nu te demoraliza, poți organiza întâlnirea mai târziu. Un apropiat se simte căzut la pământ. Încearcă să ajuți această persoană să uite de nesiguranță și să vadă situația exact așa cum este ea. Numărul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

S-ar putea să trebuiască să lucrați puțin mai greu să câștigați bani acum. Acest lucru ar putea implica timp suplimentar pentru o sarcină. În tot acest timp încercați să vă relaxați, pentru a putea fi loc de idei noi. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

O întârziere în primirea recunoașterii într-un anumit fel ar putea avea loc astăzi. Acest lucru ar putea fi dezamăgitor, dar nu vă lăsați afectați. O vei primi corect, poate nu la timp! Aceasta nu este o zi bună pentru a executa contracte legale sau pentru a pleca într-o vacanță. Este o zi minunată pentru a avea grijă de sarcinile lumești. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Știrile despre starea economiei mondiale sau a pieței de valori ar putea să te facă să te simți deprimat și să te întrebi de viitorul tău financiar. Nu vă faceți griji. Economia mondială este într-o formă destul de bună și așa ar trebui să fii și tu.

Investițiile în capitaluri proprii ar putea scădea, dar ar trebui să se redreseze în scurt timp. Nu credeți tot ce auziți. Numărul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Un prieten apropiat sau partenerul de viață ar putea să nu pară comunicativ astăzi și s-ar putea să te întrebi dacă îi mai pasă de tine. El sau ea se confruntă cu câteva dificultăți, poate implicând bani, și astfel nu este o companie deosebit de bună.

Ascultați dacă prietenul sau partenerul dorește să vorbească, dar în caz contrar trebuie doar să fiți acolo. Asta este important oricum. Numărul norocos al zilei: 20.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Minerva săptămâna 5-11 noiembrie 2017, INTEGRAL

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Ai o stare extrem de influențabilă! Te întristează și plantele din casă, care nu sunt într-o stare prea bună. Revino-ți și aminteșteți că viața și sănătatea ta sunt cele mai importante. Cu cât ești trist, cu atât amprenta asupra sufletului și fizicului se va accentua.

Soarele poate fi pe strada ta, trebuie doar să privești spre el. Numărul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Astăzi prietenii apropiați, partenerul de dragoste sau copiii pot să pară într-o stare liniștită, melancolică. S-ar putea să te întrebi dacă ai făcut ceva pentru a o provoca, dar probabil că are prea puțin de-a face cu tine, dacă într-adevăr e ceva.

Nu te mai stresa atât de mult și ocupă-te de sarcinile de serviciu, pentru care ai nevoie de concentrare. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Astăzi s-ar putea să fii centrul în ochiul public într-un fel – și nu vei fi foarte confortabil acolo! Dacă predați, vorbiți sau conduceți un grup de discuții, ar fi o idee bună să căutați sprijinul unei persoane care are un talent mai puternic decât al dumneavoastră.

Această persoană ar putea fi un prieten apropiat, un coleg sau partenerul de viață. Nu vă faceți griji. Unde-s doi puterea crește! Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Grăbește-te și așteaptă fraza de astăzi. O vizită a unui prieten apropiat, a unui partener de dragoste sau a unui coleg poate fi întârziată, poate din cauza unor lucruri legate de bani.

Te ține în așteptare și nu e foarte plăcut. În astfel de momente este mai bine să vă distrați atenția. Găsiți ceva de făcut și timpul va trece mai repede. Numărul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Te-ai descurcat bine din punct de vedere financiar până acum. Vrei să fii și mai bine, dar s-ar putea să te simți temporar descurajată. Se pare că trebuie să continuați să lucrați mai mult pentru a ține pasul.

Astăzi va trebui să lucrați mai greu, dar veți obține rezultatele dorite. Mâine va fi mai ușor pentru tine. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

O nouă relație de dragoste ar putea apărea la orizont, poate cu cineva atât de creativ ca tine. Acest lucru ar putea provoca unele îndoieli de sine, în special cu privire la aspectul tău. Persoana este atrasă de energia voastră!

Ar putea avea loc unele conversații fascinante. Sentimentele ar trebui să treacă la un alt nivel. Aceasta ar putea duce la un angajament pe termen lung. Numărul norocos al zilei: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Astăzi s-ar putea să vă simțiți nemulțumiți, chiar dacă nu există motive reale pentru această stare. Relațiile voastre trebuie să fie destul de puternice, dar vă lipsește încrederea.

Telefonați-vă un prieten apropiat și ieșiți împreună. Mergeți la cumpărături sau la un film și schimbați starea. Până la sfârșitul zilei vei simți din nou că te-ai întors la normal! numărul norocos al zilei: 8.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top