Connect with us

Revistateo.ro

Life

Previziuni karmice 6-12 noiembrie 2017. 3 zodii au noroc în dragoste

Pentru 3 zodii, săptămâna cuprinsă între 6 și 12 noiembrie va fi presărată cu multă dragoste. Află care sunt previziunile karmice pentru zodia ta!

Previziuni karmice 6-12 noiembrie 2017

ZODIILE DE AER:

Pe 6 și 7 noiembrie Luna va străbate sectorul natal al Gemenilor. Vor deveni mai veseli, mai optimiști, mai senini și chiar mai îndrăgostiți. Vor da o nouă șansă unei iubiri vechi sau pot începe o relație nouă cu o persoană cu care în altă etapă a vieții nu ar fi avut nimic în comun.

În privința Balanțelor, se poate spune că din 6 noiembrie începe o perioadă de 3 săptămâni în care vor avea parte de tot ceea ce își doresc. Urmează câteva zile favorabile începerii proiectelor noi.

Vărsătorii vor fi răscoliți de ravagiile Lunii Negre care va intra în casa a VIII-a. Vor fi multe zile în care se vor simți abandonați, în care vor fi puși în gardă cu situații ce trebuie rezolvate dacă se poate ieri.

ZODIILE DE APĂ:

Discuțiile cu miză juridică se vor intensifica pentru Raci. Asta înseamnă că au toate șansele să definitiveze niște negocieri, să semneze niște contracte bănoase. Au magnet la bani în perioada următoare.

Scorpionii se vor lovi de tot felul de prejudecăți și asta le va pune capac săptămâna aceasta. Au de răspuns la foarte multe întrebări care țin de sufletul lor, de așteptări, de situațiile lor complicate.

Peștii vor avea o săptămână plină de emoții puternice, pozitive. Aceste emoții vor fi produse de iubire, de armonia care îi va înconjura la tot pasul.

CITESTE SI: Horoscop Minerva săptămâna 5-11 noiembrie 2017, INTEGRAL

Ploaia de meteori care SCHIMBĂ VIEȚILE zodiilor. Ce se întâmplă cu Racii, Gemenii și Fecioarele

ZODIILE DE FOC:

Berbecii vor risca să intre în tot felul de capcane, mai ales cu iz amoros. Trebuie să fie foarte atenți la discuțiile pe care le poartă cu persoanele de sex opus, mai ales cu cele implicate într-o relație sau chiar căsătorite.

Leii sunt rugați de astre să nu se joace prea tare cu banii în perioada următoare căci pot avea parte de surprize neplăcute.

Săgetătorii se vor simți încercați de amintirile dureroase ale unui trecut pe care nici în ziua de azi nu l-au înțeles, căruia nu au știut să îi vină de hac. Au parte de tot felul de stări mai degrabă melancolice combinate cu un soi de dorință de iertare a ceea ce s-a întâmplat în trecut.

ZODIILE DE PĂMÂNT:

Taurii se vor simți fără chef în perioada ce urmează. Vor fi supuși unor teste complicate, unor încercări din care vor ieși învingători, căci nu au de ales.

Fecioarele vor fi din ce în ce mai vulnerabile, însă ce nu știe lumea este că ele au mereu un as în mânecă. Vor ști cum să se apere, ce și cui să spună pentru a nu-și pierde din strălucire și credibilitate. Nu e totul pierdut, ba chiar s-ar putea să fie stârnite să le dea peste nas celorlalți.

Capricornii vor renaște din propria lor cenușă, dar asta după ce vor fi nevoiți să treacă de anumite obstacole. Au de făcut o serie de alegeri, de compromisuri uriașe dacă vor să le fie bine pe termen mediu și lung.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top