Connect with us

Revistateo.ro

Tinerete fara batranete cu algele marine

Frumusete

Tinerete fara batranete cu algele marine

Ne deranjeaza cand dam peste ele la malul marii, insa algele marine functioneaza ca un puternic remediu impotriva imbatranirii.

In ultima vreme, algele sunt folosite in saloanele de infrumusetare la impachetare, pentru combaterea celulitei si a altor aspecte inestetice ale pielii.

Algele contin sodiu, potasiu, seleniu, cupru, fier si magneziu. Algele au un rol anti-inflamator datorita continutului de fosfor, calciu si vitamina D vegetala. Pe piata apar din ce in ce mai multe creme care contin extract de alge marine, pentru rolul pe care acestea le au in detoxifierea pielii. Algele mai reduc acneea si elimina celulita, hranind in mod continuu pielea si tenul.

Algele contin o substanta numita fucoxantin, care se comporta ca un puternic protector ocular, medicii folosind fucoxantinul pana si in tratamentele recomandate in cataracta si alte probleme ale ochiului.

Algele mai sunt bune pentru restabilirea greutatii, protectia functiilor hepatice, regnerarea ficatului. In plus, algele mai contin, in cantitati mai mici si: materii grase, aminoacizi, glucide, mucilagii si principii antibiotice.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top