Connect with us

Revistateo.ro

Testul de sinceritate care iti spune daca relatia ta functioneaza

Teste online

Testul de sinceritate care iti spune daca relatia ta functioneaza

Testul de sinceritate. Relatiile intre doua persoane, mai ales cele de iubire, sunt extrem de complexe.

De multe ori gandurile noastre chiar ne arata daca merita sa mai continuam relatia sau nu. Iata un test al sinceritatii care iti va raspunde multor dileme legate de partenerul sau partenera ta.

Testul de sinceritate. Teama de a termina o relatie este foarte mare mai ales in cazul femeilor, deoarece sunt mai sensibile decat barbatii. Acestea rezista intr-o relatie de cuplu pur si simplu pentru ca nu se valorifica suficient si nu privesc cu maturitate ideea unui sfarsit. Este foarte adevarat ca atunci cand iubesti pe cineva si dispare din viata ta, doar pentru ca nu exista chimia pe care ti-o doresti intre voi, dispare o lume intreaga in care te-ai simtit minunat.

Intrebarile la care trebuie sa raspunzi sincer sunt: Aveti certuri repetate din motive ridicole?; Gasiti scuze atunci cand vine vorba despre sex?; Daca ti-ai intalni partenerul sau partenera maine, te-ai mai indragosti de el sau ea?; Va impacati si va certati des?.

Testul de sinceritate. In cazul in care va certati cel putin o data pe saptamana, majoritatea certurilor pornind de la fleacuri, este clar ca nu va potriviti. Mici tabieturi ale fiecaruia va arata ca sunteti in doua lumi diferite care cu oricata stradanie ati pune la bataie, nu veti reusi sa le complementarizati.

In cazul in care gasiti scuze atunci cand vine vorba despre sex, si nu e vorba de o stare de oboseala accentuata sau lipsa de apetit sexual, se intampla pentru ca nu mai considerati partenerul de viata atragator din punct de vedere sexual.

Testul de sinceritate. Obisnuirea cu persoana candva iubita poate sa iti arate ca daca maine ai vedea-o din nou pe strada nu ai mai baga-o in seama, nu ti s-ar mai aprinde fluturii in stomac, si asta pentru ca nici atunci cand s-a mai intamplat asta nu era cu adevarat iubire, ci o indragosteala temporara. Certurile si impacarile dese, de asemenea, va arata cat de mult consumati emotiile cand puteti sa construiti ceva impreuna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Teste online

To Top