Connect with us

Revistateo.ro

Miere + scortisoara, remediu traditional chinezesc pentru o serie de afectiuni

Naturiste

Mierea si scortisoara, remediu traditional chinezesc pentru o serie de afectiuni

Popoarele asiatice sunt recunoscute pentru ca de multe ori sfideaza lumea medicala autorizata prin tratamentele lor naturiste care au insa efecte benefice in multe probleme de sanatate. Mierea si scortisoara reprezinta una dintre combinatiile secrete ale traditiei chinezesti, folosita pentru diverse afectiuni.

Cel mai cunoscut mod de a trata si a preveni raceala este consumul de ceai fierbinte cu cateva lingurite de miere, care curata gatul de infectii. Chinezii insa folosesc astfel mierea cand vine vorba de raceala. Acestia adauga miere in apa calduta, peste care cateva lingurite de praf de scortisoara. Acest remediu stimuleaza sinusurile si ajuta la curatarea acestora.

CITESTE SIDE CE ESTE MIEREA VINDECATOARE

Mierea scade colesterolul. Secretul? Adauga in ceaiul pe care il consumi de obicei 2 lingurite de miere si 3 de scortisoara. Scortisoara si mierea reduc colesterolul din sange cu 10%.

Crema antibacteriana. Crema poate fi folosita pentru combaterea bacteriilor de la nivelul mainilor si a pielii. Scortisoara actioneaza ca un puternic anti-inflamator si antioxidant.

CITESTE SIBENEFICIILE SCORTISOAREI PENTRU FRUMUSETEA TA

Mierea si scortisoara intaresc sistemul imunitar. Nu doar ca cele doua, impreuna si separat, previn raceala si virusii, dar acestea reduc si oboseala de peste zi. Consuma ceai cu miere si scortisoara pentru a tine departe virusii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top