Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Măicuța Veronica de la Dej a fost bătută de ”diavol”. Motivul pentru care a ajuns la spital

O măicuță din Dej a fpst bătută de un fost polițist din cauza faptului că mătura frunzele din fața blocului.

Femeia de 79 de ani a fost călugăriță la mănăstirea Sucevița și a ajuns de urgență la un spital din Cluj. Apoi, fosta stareță a cerut eliberarea certificatului medico-legal de la I.M.L.

Femeia a fost bătută de un vecin pentru că a ”îndrăznit” să curețe spațiul din fața blocului de deșeuri și frunze. Conform celor de la gazetabistrița.ro, fostul polițist avea o problemă personală cu fețele bisericești.

Măicuța Veronica se afla la Dej ca să își plătească anumite contribuții aferente apartamentului pe care îl deține. Măicuța i-a cerut femeii de serviciu o mătură din nuiele ca să strângă covorul de frunze din fața blocului.

Când s-a apucat de măturat, vecinul, un fost polițist, a apărut din senin și a acuzat-o pe femeie că îi umple geamurile de praf. I-a cerut să se oprească apoi a început să o jignească, iar finalul a culminat cu agresiune fizică.

Bărbatul și-a amintit apoi că femeia i-a inundat în trecut apartamentul, iar apa i-a fost sistată. A luat mătura din mâina bătrânei și a lovit-o în cap, conform relatărilor măicuței.

Relatările măicuței Veronica

„Şi, când măturam de zor a apărut, ca din pământ, acest Vasile, reproşându-mi că i-am murdărit geamurile – tot aşa cum mi-a reproşat mai demult că-l inund, deşi n-a demonstrat niciodată acest lucru.

Atunci m-a silit să-mi sigilez apa, asta pentru că altă soluţie n-a găsit primarul Dejului pentru mine, decât să mi-o închid definitiv, altminteri nu puteam dovedi că nu-l inund pe vecin. Şi, revenind la bătaie, turbat, acesta mi-a smuls măturoiul, în ciuda împotrivirilor mele, şi a început să mă croiască peste tot cu el: în cap, peste spate şi în zona pieptului.

Degeaba tot striga un vecin, din geam, să mă lase în pace – că el nu m-a lăsat. Am bolit apoi o săptămână, în casă, îngrijită de-o vecină, până când am avut cât de cât puterea să mă urc pe tren şi să vin la Cluj”, a declarat măicuța pentru ziarul bistrițean.

„Când dădea în mine, l-am văzut pe însuși diavolul, însă fără coarne fiindcă și le bagase în buzunar!”, a declarat femeia pentru presă.

CITEȘTE ȘI: Preoteasa, care și-a pierdut soțul și copiii în accident, a făcut primele declarații. A spus ce are de gând să facă când va ajunge acasă

Prima declarație a preotului din Brăila care a bruscat un bebeluș la botez. Ce au de gând mai marii Bisericii

Ce se întâmplă cu femeile care intră în biserică în perioada menstruației. Preotul Necula surprinde cu explicația

„Eu n-am făcut un pas – şi nu fac niciodată – fără binecuvântarea duhovnicului, nu-s o aventurieră, vă puteţi informa şi de la Înaltul, că el mă ajută să mă întorc mai aproape de casă, după atâţia ani de şedere departe de Cluj.

Cât despre acest Groza Vasile, o să-i fac plângere la poliţie, deşi iniţial n-am vrut. Dar oamenii din Dej – inclusiv poliţiştii – mă îndeamnă insistent să fac lucrul acesta”, a mai spus măicuța.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top