Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 12 noiembrie 2017. O zodie este pusă într-o situație delicată

Citește sfatul zilei de 12 noiembrie 2017 și află care sunt principalele previziuni ale zilei. Vezi ce te îndeamnă astrele să faci!

Sfatul zilei de 12 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Azi e o zi pe care trebuie să o dedici în totalitate familiei. Asigură-i pe cei dragi că nu i-ai uitat. Te afli într-un moment al vieții în care îți dai seama cât de importantă este căldura căminului tău. Numărul norocos al zilei: 11.

TAUR – Clipele frumoase ți le creezi tu. În funcție de așteptările pe care le ai va veni și fericirea. Nu uita că lucrurile materiale nu îți asigură bunăstarea sufletească. La un moment dat te vei plictisi de ele. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI – Ești în fața unei decizii vitale în ceea ce privește viitorul tău profesional. Chiar dacă pare o banală zi de duminică, azi primești informații pe care le-ai ignorat toată săptămâna. Să nu te mire dacă va trebui să treci la treabă în ziua când alții se odihnesc. Numărul norocos al zilei: 2.

RAC – Dincolo de aparențe ești tu, cel adevărat. De tine depinde dacă vrei ca anumite persoane să te cunoască în profunzime, așa cum ești tu. Numărul norocos al zilei: 5.

LEU – Nu da banii pe lucruri de care nu ai cu adevărată nevoie. Păstrează banii pentru situații cu adevărat urgente. Numărul norocos al zilei: 8.

FECIOARĂ – Ai de-a face cu persoane care nu au foarte mare încredere în tine. Trebuie să le câștigi încrederea prin carisma ta. Folosește-te de armele pe care nimeni nu ar bănui că le deții. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ – Nu te mai întrista pentru că lucrurile nu ies din prima, așa cum ți-ai dori. Te mai și lovești cu capul de prag din când în când. Numărul norocos al zilei: 1.

SCORPION – Nu te uita în gura oricui. Unii oameni pur și simplu mint pentru că le face plăcere să se bage în seamă aiurea-n tramvai. Lasă-i să se amăgească singuri. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR – Tu știi cel mai bine ce e de făcut în situația complicată din familita. Inițiază un dialog real și sincer. Nu te eschiva. Numărul norocos al zilei: 5.

CAPRICORN – Amintește-ți că au fost zile și mai proaste decât cea de azi. Vei trece și de asta, vei vedea. Important e să nu mai gândești pesimist. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR – Aici, acum. Acestea sunt cuvintele pe care trebuie să le memorezi. E momentul să acționezi, e momentul să faci tot ce trebuie pentru bunăstarea ta spirituală. Numărul norocos al zilei: 19.

PEȘTI – Evoluezi frumos, înveți zilnic câte ceva despre tine și cei din jur. Asta e cel mai important, asta e ceea ce contează. Nu te opri din căutat, din cercetat. Nu te panica orice furtună ar veni. Numărul norocos al zilei: 12.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top