Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 13 noiembrie 2017. O zodie de pământ are o șansă unică

Citește sfatul zilei de 13 noiembrie 2017 și află care sunt principalele previziuni ale zilei. Vezi ce te îndeamnă astrele să faci!

Sfatul zilei de 13 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Ai grijă cui te destăinui azi. Pot apărea o serie de neconcordanțe între ce spui tu și ce aude cel în fața căruia îi povestești lucruri foarte intime. Trebuie să fii convins că vrei să dezvălui anumite lucruri, să nu ai regrete după aceea. Numărul norocos al zilei: 11.

TAUR – Ai ajuns într-un punct în care îți dai seama că banii nu reprezintă totul pentru fericirea ta. Acum că ai atins acest nivel de înțelepciune, e cazul să faci ceva pentru hrănirea sufletului tău. Numărul norocos al zilei: 13.

GEMENI – Iubirea îți poate da aripi astăzi. Totuși, ai grijă să nu te entuziasmezi prea mult căci poți pierde din vedere lucruri esențiale, aspecte care trec pe lângă tine ca o săgeată. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC – Nimic nu se poate compara cu zâmbetul unei persoane dragi, mai ales dacă e produs de vorbele tale bune, de sfaturile tale care vin ca o mană cerească pentru acea persoană. Numărul norocos al zilei: 33.

LEU – Nu te opri din sperat. Continuă să visezi, dar mai ales să lupți pentru idealurile tale. Nu lăsa pe nimeni să șteargă cu buretele iluziile tale. Numărul norocos al zilei: 8.

FECIOARĂ – Fiecare secundă contează, iar azi ai o șansă unică dacă acționezi în secunda potrivită. Pregătește-te temeinic. Este o zi în care se deschid porțile succesului pentru tine. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ – Lasă deoparte grijile măcar pentru câteva minute și răsfață-te. Ai tot timpul din lume să rezolvi anumite lucruri. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION – Auzi doar ce vrei azi, nu și ceea ce trebuie. Dacă tot ești pus pe ascultat, de ce nu ești sincer cu tine și îți asculți inima? Tu știi, în fondul tău, că lumea nu e atât de rea pe cât o prezinți tu. Numărul norocos al zilei: 1.

SĂGETĂTOR – Tragi cu săgeți otrăvite spre persoane care nu ți-au făcut nimic. Nu te răzbuna pe cine nu trebuie. De fapt, renunță complet la acest gând bolnăvicios. Numărul norocos al zilei: 7.

CAPRICORN – Tu știi cel mai bine ce e în sufletul tău, așa că dacă vezi că nu ai cui să dai explicații, nu o face. Nu toată lumea e capabilă de empatie, chiar dacă ai acest crez. Numărul norocos al zilei: 8.

VĂRSĂTOR – Menționează de fiecare dată numele persoanelor față de care lansezi atacurile. Prin declarații evazive nu vei lămuri nimic, ba dimpotrivă, vei reuși să atragi ura tuturor. Numărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI – Șușotelile pe care le auzi în stânga și dreapta despre tine sunt dovezile invidiei oamenilor care nu știu să facă altceva în viață decât să cârcotească. Ai încredere în tine și nu mai pune la suflet orice răutate. Numărul norocos al zilei: 25.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top