Connect with us

Revistateo.ro

Remedii naturiste din seminte de in din vremurile antice. Cum ajuta inul rinichii

Naturiste

Remedii naturiste din seminte de in din vremurile antice. Cum ajuta inul rinichii

Grecii si romanii din perioada antica stiau ei ce stiau atunci cand preaslaveau inul. Numai in lucrarile istoricului latin Plinius cel Batran s-au gasit 30 de remedii naturiste pe baza de in.

Fibrele solubile din in combate constipatia, iar acidul alfalinoleic din seminte este extrem de importanta pentru organism intrucat protejeaza membrana celulara. Consumand 50 de grame de in in fiecare zi, reduceti colesterolul din sange, iar acest lucru ii ajuta mai ales pe bolnavii de hipercolesterolemie. Totodata, semintele de in au rol extrem de important in eliminarea pietrei la rinichi.

POATE TE MAI INTERESEAZA SICURA DE SLABIRE CU SEMINTE DE SUSAN

Remedii naturiste din seminte de in din vremurile antice. Inul mai previne osteoporoza, atenueaza simptomele menopauzei si are rol in protectia cardiovasculara. Consumul periodic de seminte de in reduce oboseala si are efecte benefice asupra sistemului nervos.

Inul are atributii si in frumusete. Uleiul din seminte de in regenereaza pielea de sub unghii si reface firul de par, oferindu-i voluptate si rezistenta. In plus, pentru cele care tin dieta, uleiul de in poate sa il inlocuiasca pe cel de peste oricand.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top