Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 22-28 ianuarie 2018. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna care urmează. Există tensiuni în viața amoroasă pentru...

Sfatul zilei

Sfatul zilei 8 noiembrie 2017. O zi tensionată

Citește sfatul zilei de 8 noiembrie 2017 și află care sunt zodiile care vor avea o zi puțin mai dificilă.

Sfatul zilei de 8 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Azi nu ai chef de veselie și de diplomații care nu duc nicăieri. Dacă nu te simți în stare să te integrezi în lumea pestriță din jurul tău, nu îți mai face probleme. Alege să trăiești așa cum vrei tu. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR – Ai ceva pe suflet și nu vrei să spui oricui ce te macină pe dinăuntru. Alege cu atenție persoana în fața căreia vrei să te confesezi. Numărul norocos al zilei: 3.

GEMENI – Așteptarea ta ia sfârșit. Nu mai poți suporta situația tensionată din familia ta. Ai nevoie de un restart, de ceva care să te motiveze să lupți pentru idealurile tale. Poți trece mai departe doar dacă îți recunoști greșelile. Numărul norocos al zilei: 11.

RAC – Nu insista să duci mai departe un plan dacă lucrurile nu sunt foarte clar de la bun început. Analizează cu atenție fiecare aspect. În fond și la urma urmei este vorba despre viața ta profesională. Numărul norocos al zilei: 5.

LEU – Merită să investești mai multă energie în relația ta. Ai nevoie de motivații noi. Numărul norocos al zilei: 8.

FECIOARĂ – Cineva intervine brusc în treburile tale și asta te deranjează foarte tare. Spune-le că te deranjează anumite lucruri și nu te mai lăsa copleșit de impozanța unora. Numărul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: Horoscop 8 noiembrie 2017. Miercurea neagră pentru 2 zodii

Horoscop lunar Minerva noiembrie 2017 – INTEGRAL

BALANȚĂ – Ai nevoie de o părere imparțială în privința situației complicate de la locul de muncă. Ai nevoie de o reevaluare serioasă, făcută de persoane care știu cu ce se mănâncă ceea ce faci. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION – Primești o veste care îți cam strică planurile. Nu te mai lăsa înduplecat de toate zvonurile. Verifică ceea ce ți se spune pentru că s-ar putea ca lucrurile să o ia razna complet. Numărul norocos al zilei: 1.

SĂGETĂTOR – Dacă nici tu nu crezi în adevărul tău, cine să creadă? Mergi până în pânzele albe ca să demonstrezi că ai dreptate. Trebuie să îți susții convingerile cu fermitate. Tensiunea de azi se poate aplatiza dacă știi să folosești când trebuie subiectul și predicatul. Numărul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN – Ești între ciocan și nicovală azi. Nu ai idee dacă ar trebui să accepți invitația unui prieten sau ar fi indicat să o refuzi. Adevărul e că nu ai rămas în relații foarte bune cu acel amic și tocmai de asta nu știi ce să faci. Gândește-te bine. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR – Nu te culca pe o ureche mai ales acum când lucrurile iau o întorsătură neașteptată. Trebuie să fii pregătit pentru schimbări de tot soiul. Ele te vor lovi când nu te vei aștepta. Numărul norocos al zilei: 2.

PEȘTI – Ziua decurge frumos pentru tine. Nu ai motive să te plângi de absolut nimic. Bucură-te de această zi minunată, pentru că meriți. Numărul norocos al zilei: 13.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top