Connect with us

Revistateo.ro

Schimbare MAJORĂ la Românii au talent! Cine PLEACĂ și cine este noua vedetă din echipă. Anunțul Pro TV a tulburat fanii emisiunii

Star

Andra a suferit un grav accident – Vedeta a ajuns de urgență la spital. Diagnosticul medicilor

Andra a suferit un grav accident și din pacate artista iubită de milioane de români a ajuns cu piciorul în ghips.

Gestul extraordinar pe care l-a facut Andra pentru fanii ei. A urcat pe scena cu piciorul in ghips si a dansat incontinuu. Uite ce rochita sexy a purtat! VIDEO!

Andra este una dintre cele mai iubite persoane publice mioritice si isi merita din plin locul in preferintele romanilor. Modesta, cu imagine curata, sufletista si talentata, solista nu isi dezamageste niciodata fanii.

In urma cu ceva timp de exemplu, protagonista noastra a suferit o accidentare destul de grava la piciorul stang si a fost nevoita sa poarte ghips cateva saptamani, potrivit wowbiz.ro.

Ei bine, in ciuda disconfortului, vedeta nu si-a anulat spectacolele si s-a miscat energic, cot la cot cu dansatoarele ei. Solista nu s-a gandit o secunda sa se menajeze si dat o reprezentatie de zile mari.

Sotia lui Maruta a facut o atmosfera de vis la concert, fanii fredonand toate piesele alaturi de ea si aplaudand-o minute intregi. Dupa concert, Andra a recunoscut ca a resimtit cateva dificultati in miscare desi cei care au vazut-o pe scena ar fi jurat ca artista nu are niciun fel de problema, scrie wowbiz.ro.

VIDEO – ANDRA CANTĂ CU PICIORUL RUPT

Cătălin Măruță a căzut pe scări cu fetița în brațe! Realizatorul TV de urgență la spital

Cătălin Măruță a ajuns pe mâna medicilor după un incident neplăcut. Soțul Andrei a povestit ce s-a întâmplat.

Măruță a ajuns pe mâna medicilor după ce a alunecat în timp ce era pe scări cu fiica sa în brațe. Din fericire, micuța Eva nu a pățit nimic, ci doar a tras o mică sperietură.

În urma vizitei pe care a făcut-o la o clinică medicală, doctorii i-au pus o orteză la piciorul stâng, pe care va trebui să o poarte o perioadă. El şi soţia sa, Andra, sunt fericiţi că fiica lor nu a păţit nimic.

“Tăntălău… ce să se întâmple, am picat pe scări şi am alunecat pe scări. (…). Problema era că putea să fie grav… nu, că nu era să mor. Eram cu fetiţa în braţe, am căzut pe scări, dar am fost un tată erou, am ţinut-o în braţe, nu i-am dat drumul deloc micuţei.”, a povestit prezentatorul TV în cadrul emisiunii sale.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top