Connect with us

Revistateo.ro

Star

Carmen Șerban a ajuns cu tatăl ei, grav bolnav, la Sfântul Nectarie. Ce minune s-a întâmplat

Carmen Șerban a povestit într-o emisiune de televiziune prin ce clipe grele a trecut cu tatăl ei, grav bolnav.

Cântăreața de muzică de petrecere s-a rugat neîncetat pentru sănătatea tatălui ei, chinuit de o boală cruntă. Ani la rândul, bărbatul avea un puroi de care nu mai scăpa. După numeroase investigații medicale, Carmen a mai avut o ultimă speranță: credința.

Așa că l-a dus la Sfântul Nectarie și a asistat la un adevărat miracol. „L-am luat pe tata şi l-am dus la Sfântul Nectarie. E foarte puternic. Eu nu am crezut până nu am văzut.

De atunci i s-a oprit puroiul care curgea de luni de zile. Degeaba te rogi dacă nu ţi post o dată pe săptămână. Icoana de la mănăstirea Ghighiu m-a ajutat pentru ce m-am rugat”, a mărturisit artista.

Carmen Șerban este foarte apropiată de părinții ei. Este o femeie care ține la familia ei, pentru care face tot ce se poate să îi fie bine.

CITESTE SI: Ce burtică are Jessica Alba! Actrița va aduce pe lume al treilea copil

Roxana Ciuhulescu iubește din nou. A făcut anunțul la doar câteva luni de la divorț

„Dacă-i mai ai, sună-i acum, sună-i zilnic şi spune-le: „TATĂ, MAMĂ ,VĂ IUBESC!” Cea mai mare greşeală a unui adolescent, dar şi a unui adult, este alegerea unui anturaj înclinat spre vicii gen alcool, droguri, scandaluri, cluburi şi viaţă de noapte.

Toate acestea ne îndepărtează sufleteşte şi fizic, de singurele fiinţe care cred în noi, care ne iubesc cu adevărat şi care ne vor binele! Suntem definiţi de alegerile noastre! Ei sunt părinţii mei, cei mai frumoşi oameni de pe faţa pământului”, a scris recent vedeta pe o rețea de socializare.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Andra a suferit un grav acident – Vedeta a ajuns de urgență la spital. Diagnosticul medicilor

Andra a suferit un grav accident și din pacate artista iubită de milioane de români a ajuns de urgentă la spital. Vedeta se a fost imediat preluată de medici si pusă rapid sub tratament.

Gestul extraordinar pe care l-a facut Andra pentru fanii ei. A urcat pe scena cu piciorul in ghips si a dansat incontinuu. Uite ce rochita sexy a purtat! VIDEO!

Andra este una dintre cele mai iubite persoane publice mioritice si isi merita din plin locul in preferintele romanilor. Modesta, cu imagine curata, sufletista si talentata, solista nu isi dezamageste niciodata fanii.

In urma cu ceva timp de exemplu, protagonista noastra a suferit o accidentare destul de grava la piciorul stang si a fost nevoita sa poarte ghips cateva saptamani.

Ei bine, in ciuda disconfortului, vedeta nu si-a anulat spectacolele si s-a miscat energic, cot la cot cu dansatoarele ei. Solista nu s-a gandit o secunda sa se menajeze si dat o reprezentatie de zile mari.

Sotia lui Maruta a facut o atmosfera de vis la concert, fanii fredonand toate piesele alaturi de ea si aplaudand-o minute intregi. Dupa cantare, Andra a recunoscut ca a resimtit cateva dificultati in miscare desi cei care au vazut-o pe scena ar fi jurat ca artista nu are niciun fel de problema.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top