Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 10 noiembrie 2017. Zodiile protejate de Divinitate

Sfatul zilei 10 noiembrie 2017. Racii, Leii și Balanțele vor fi sub protecție divină toată ziua. Le vor ieși toate planurile

Sfatul zilei de 10 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Cele mai consistente idei se nasc din dialog. Nu te stresa dacă ies mici scântei. Numai din conflicte se poate ajunge la un punct comun. Ai încredere în opiniile tale și nu îți fie teamă să le exprimi. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR – Ai grijă cu cine îți petreci ziua și ce fel de confesiuni faci. Nu tot ce zboară se mănâncă și nu ai habar cine te poate trăda când ți-e lumea mai dragă. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENO – Ești gata să pornești pe un drum cu nisipuri mișcătoare. Nu ești 100% convins că vrei să îți asumi anumite riscuri, așa că fii cu ochii în patru. Numărul norocos al zilei: 4.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscopul banilor pentru sfârșit de an. Cine o va duce bine

Horoscop amoros pentru sfârșit de an. Ce cuplu surpriză apare în zodiac – VEZI COMPATIBILITĂȚILE!

Horoscop mayaș 2018. 2 zodii fac o alianță de temut

Horoscop 2018: Previziuni detaliate pentru fiecare zodie. Zodiile care dau lovitura și care vor da piept cu greutățile

RAC – Egocentrismul tău îți aduce multe favoruri azi. Ești sub protecție divină, așa că apucă-te de treaba pe care vrei s-o duci până la capăt dacă vrei rezultate de durată. Numărul norocos al zilei: 5.

LEU – Amintirile frumoase revin azi în memoria ta. Parcă Dumnezeu îți aduce în minte anumite episoade ale trecutului pentru a realiza că se poate ieși din orice năpastă. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ – Cineva încearcă să îți strice zenul. Numai de tine depinde dacă va reuși sau nu. Nu mai pune la suflet toate bârfele și răutățile celor din jur. Nimeni nu merită stresul tău. Numărul nroocos al zilei: 8.

BALANȚĂ – Ai parte de o zi în care primești numai dragoste din toate părțile. Ar fi indicat să profiți de aceste ore minunate, să îi arăți partenerului că ai aceeași considerație față de el. Numărul norocos al zilei: 11.

SCORPION – Azi trebuie să fii mai precaut ca niciodată. Nu semna contracte fără să le citești din scoarță în scoarță. Numărul norocos al zilei: 7.

SĂGETĂTOR – Finalul la care ajunge situația ta profesională te deranjează nițel. Dacă vrei să faci o schimbare nu mai sta pe gânduri. Amânările la nesfârșit nu vor aduce nimic bun. Numărul norocos al zilei: 3.

CAPRICORN – Pornești la drum nou cu sufletul încărcat de emoții. Te vei întâlni cu tot felul de oameni și de situații. Vor fi clipe grele, dar și momente încărcate de bucurie. Ai încredere că vei avea mult de câștigat de pe urma acestei noi aventuri. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR – Apreciezi enorm vorbele frumoase ale celor dragi. Te copleșește să vezi că lumea chiar e interesată de cum te simți. Nu le întoarce spatele. Numărul norocos al zilei: 14.

PEȘTI – Ziua îți oferă două oportunități noi, total diferite, din care poți să scoți bani frumoși. Alege-o pe cea în care crezi mai mult, pe cea mai facilă. Numărul norocos al zilei: 6.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top