Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – CAPRICORN

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – CAPRICORN. Aş spune că acestor nativi începe să le meargă mai bine cu rezerva, că unele aspecte i-ar putea destabiliza dar să nu le fie teamă, evoluează într-un cadru astral numai bun să-i facă pe aceşti nativi, care oricum sunt firi practice, să se gândească şi mai mult la problemele de supravieţuire, în cuplu şi în lume.

Afectiv lucrurile cred că sunt pe drumul cel bună, dacă ne gândim că sunt timpul de oameni cărora nu le place să vorbească despre sentimentele lor dar te fac să te simţi iubiţi, atunci le dau credit şi cunt convinsă că atunci când iubesc ştiu cum să o facă. Dacă sunt într-o relație s-ar putea ca luna aceasta să fie destul de îndepărtaţi unul de celălalt.

Nu are nimic de-a face cu puterea relației lor. Sunt mult mai concentraţi pe sine, pe elevarea superioară a potențialului spiritual.

Totuşi aş vrea să aibă grijă la zilele de 14, 15 şi 16 noiembrie când comunicarea nativelor Capricorn este deficitară sau ceea ce spun dă impresia că nu lasă loc de întors.

Ar trebui că acestea să fie cât se poate de punctuale şi de precise în ceea ce spun, puţini bărbaţi stau să interpreteze gesturile.

Cât îi priveşte pe cei tineri, mai ales dacă sunt singuri, ei au şansa să întâlnească pe cineva aşa cum îşi doresc din 17 noiembrie încolo. Vor câștiga bucuria de a-şi ajuta prietenii și de a fi acolo pentru cei care au nevoie de sprijinul lor.

Şi profesional ar trebui să fie atente doamnele, nu de alta dar spunând lucrurilor pe nume nu vor rezolva nimic, eventual îşi vor mai face un duşman. S-ar putea să găsească oportunități de a câștiga bani prin asocierea cu un prieten într-un domeniu care le place amândurora.

Realizările personale sunt, de asemenea, importante în acest sector, iar Jupiter le va ajuta să îşi îndeplinească dorințele. Ar putea să se intereseze brusc de știință, în special de astronomie și fizică, deoarece acestea reprezintă mult mai mult alte lumi decât celelalte științe.

În aceeaşi măsură vor fi atrași de tehnologie, pe care o vor privi ca pe o extensie a corpului uman. Îşi vor putea folosi abilitățile tehnologice într-un mod care să le promoveze interesele și studiile.

Deşi nu le plac bisericuţele şi nu le place să intre în tot felul de dispute, cineva va reuşi să le enerveze şi dacă nu sunt atente pot pierde o promovare sau o creştere de salariu.

Şi aspectul se pătrează cel puţin 2 săptămâni. În schimb pe 15 noiembrie, Capricornii ar putea avea şansa schimbării locului de muncă, pentru unii în aceeaşi instituţie dar la o altă direcţie, alt birou, alt atelier, pentru alţii poate însemna un serviciu în afara ţării.

Este important să-şi asculte vocea interioară și să nu se lase pradă energiyantelor, ceea ce de fapt, îi înspăimântă cel mai tare.

Capricornii nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele, totuşi unele probleme de sănătate necesită unele cheltuieli şi o vor face.

Pe de altă parte vin bani, fie printr-o mărire salarială, fie printr-o slujba part time. Zile favorabile 15 şi 16 noiembrie.

Ca sănătate, atenţie la metabolizarea elementelor nutritive la nivelul axei ficat –splină – pancreas.

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie 2017 – Alege Zodia

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top