Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – SCORPION

Problemele acestor nativi vin dinspre drumuri, fie nu ajung acolo unde şi-au propus sau au promis, fie sunt obligaţi să meargă unde nu le convine, fie se întâmplă ceva legat de drepturile moştenitorilor, de o moştenire propriu-zuisă care reclamă prezenţa lor într-un spaţiu pe care nu îl cunosc, ceea ce le creează o stare de indispoziţie.

Pe de altă parte se pot confrunta cu probleme care ţin de legalitate pe 13 şi pe 16 noiebrie sau, pur şi simplu, de sănătate fapt care presupune să piardă, zic ei, timp, prin sălile ale unor cabinete medicale sau ale unor policlinici.

Pragmatici, puţin vorbăreţi şi atenţi la fiecare mişcare financiară din zonă, au grijă să-şi găsească cel puţin o poziţie bună dacă nu chiar un cuibuşor din care să dirigue, e drept, din umbră, tot ce înseamnă informaţie.

Pentru cei care sunt în cuplu, săptămâna vine cu bune în zilele de 15, 16 şi 17 noiembrie şi cu mai puţin bune în 13 şi 14 noiembrie.

Faptul că nu ştiu să ierte le cam dă planurile peste cap, orgoliu şi vanitatea nu au ce căuta în iubire, dar pentru ei lucrurile acestea sunt de neacceptat.

Mai bine să fie atenţi şi să analizeze lucrurile în profunzime, nu doar formal, de multe ori ceea ce vedem este atât de înşelător!

Familia le este alături lucru care nu aş putea să le spun despre copii, dacă sunt mici nu înţeleg ce se petrece, dacă sunt mari sunt rebeli.

Dacă nu sunt căsătoriţi dar au o relaţie există riscul ca aceasta să se încheie, mă refer la femei care vor fi obligate să aleagă între profesie şi familie şi mai mult ca sigur vor alege profesia pentru că vor bani şi afirmare. Zile tensionate 15 şi 16 noiembrie.

Nici profesional nu stau rău, iar tinerii Scorpioni, cei care studiază, au ocazia să aprofundeze domenii pe care apoi le vor accesa ca profesii de viaţă, vor descoperii frumuseţea profesiei în sine, fie că se angajează în munca de informaţii, diplomaţie sau medicină, fie în domenii tehnice de vârf cum este lumea virtuală.

Răbdarea lor va da roade nebănuite iar dacă au aproape un nativ Gemeni sau Vărsător, pot face cuplu profesional pentru multă vreme de acum înainte.

Sunt pe val, primesc propuneri, vor avea de ales dacă nu au un loc de muncă încotro să se îndrepte, dacă lucrează au posibilitatea să se afirme altfel decât au făcut-o până acum.

Deci, dacă au vreun coleg Scorpion şi un post pe care acesta l-ar putea râvni, atenţie la ce fac sau cum îşi îndeplinesc îndatoririle că s-ar putea pomeni cu vreo lovitură sub centură. Sau dacă au avut vreo dispută cu un Scorpion de care au uitat, acum ar putea să le-o plătească cu vârf şi îndesat.

Posibil să fie nevoiţi să facă o serie de cheltuieli pentru a-şi ajuta prietenii, contrar unora, Scorpionii sunt prieteni de nădejde şi chiar dacă nu le place să de bani împrumut, acum vor sări să-şi ajute prietenii care au intrat în necaz, 14, 15 şi 16 noiembrie fiind zile reprezentative din acest punct de vedere.

Cum mai spuneam ei nu se pot plânge de tulburări de sănătate, totuşi să aibă grijă la digestie, în special să-şi regleze problemele care ţin de constipaţie şi de…răceli!

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie 2017 – Alege Zodia

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top