Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – BALANȚĂ

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – BALANȚĂ. Nativi Balanţă au trecut printr-o săptămână de Infern, dar iată că lucrurile s-au calmat.

Singurul segment la care mai au de lucrat este comunicarea, iar Pluto nu se va lăsa până nu le va aduce acolo unde doreşte el.

Şi este vorba nu doar despre comunicarea cu colegii, subordonaţii sau cei din familie, este vorba despre comunicare, în general.

Trebuie să schimbe ceva la acest nivel. Totuşi tabloul săptămânii este încă în nuanţe pământii, sunt probleme care nu dispar de azi pe mâine, sunt lucruri şi atitudini la care nu pot renunţa deodată, obişnuiţe pe care foarte greu le dai deoparte dar dacă nu îneţel că această curăţenie interioară este necesară vor rămâne blocaţi încă mult timp de acum încolo.

Pentru ei iubirea este o chestiune indispensabilă, dacă vrei să vezi ce înseamnă un om fericit atunci când iubeşte, nu trebuie decât să priveşti o Balanţă.

Spuneam că afectiv lucrurile încep să revină la normal, poate şi pentru că au unele satisfacţii vis-a-vis de revoltele, celor dragi, care s-au dovedit o luptă cu morile de vânt exact cum intuiau şi cum i-au avertizat.

Discuţiile revin la tonul normal şi au aplecarea să explice unde s-a greşit, în zilele de 12, 13 şi 14 noiembrie, ca pe 16 şi 17 noiembrie să iasă, cu mic, cu mare la cumpărături, la un film ş.a..

Săptămâna aceasta sporeşte interesul pentru familie, realizează că în ultimul timp au fost interesaţi doar de carieră şi au lăsat planul afectiv deoparte.

Nu trebuie să-şi pună cenuşă în cap doar să aprecieze ceea ce face partnerul pentru ei şi va fi de ajuns. Acolo unde sunt implicaţii şi copii, trebuie să fie atenţi şi la nevoile afective ale acestora, în special în zilele de 15 şi 16 noiembrie.

Planul profesional este foarte bine aspectat, aş spune că se încheie un ciclu de specializări pentru unii, că începe o altă etapă profesională pentru alţii sau că pur şi simplu din dorinţa de a se ridica social vor fi de acord să-şi compleze studiile, fie prin urmarea unui masterat, fie prin abordarea unui nou profil de învăţământ.

În zilele de 13 şi 14 noiembrie se pune problema de morală, de deontologie profesională care pentru nativii Balanţă sunt un factor de echilibru interior.

De ce? pentru că lor nu le plac dezechilibrele, indiferent de ce natură ar fi ele, şi atunci normal că se închid în ei, tac, analizează iar dacă sunt întrebaţi spun exact ceea ce gândesc, fapt care pe alţii îi deranjează.

Este vorba mai ales de dispute între femei. Pe 15 şi 16 noiembrie lucrurile se calmează şi pot avea un sfârşit de săptămână liniştit. Cei care sunt studenţi, împletesc plăcutul cu utilul şi se vor face remarcaţi pentru ingeniozitate şi soluţiile pe care le dau.

Şanse mari să se apuce şi de învăţarea unei limbi străini, necesară pentru relaţiile cu străinătatea. Oricum cred eu că din punct de vedere profesional nu vor mai avea de ce să-şi facă probleme multă vreme de acum încolo.

Financiar sunt renumiţi pentru cât sunt de ponderaţi şi chibzuiţi când se pune problema cheltuielilor, asta nu înseamnă că sunt zgârciţi, dar şi mai cunoscuţi sunt pentru modul cum ştiu să negocieze. Mai ales în zilele de 13 -14 noiembrie şi 16 – 17 noiembrie.

Ca sănătate, continuă să fie afectată imunitatea, de aici problemele articulare dar şi cele de intoleranţă alimentară.

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie 2017 – Alege Zodia

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top