Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – LEU

Pentru aceşti nativi, vitală, în săptămâna care urmează, este comunicarea. Atmosfera se relaxează chiar dacă se mai păstrează unele accente dramatice în sectoarele bani, iubire şi studiu.

În general, însă, lucrurile merg din ce în ce mai bine şi pentru ei mai ales dacă se pune problema comunicării, a conceperii unor drafturi pentru agreementuri, varii contracte, înţelegeri etc.

Oricum este agitaţie mare pe toate fronturile, evenimentele vin în cascadă numai bine să le scoată în evidenţă energia şi priceperea într-ale organizării şi finalizării, în timp record a unor probleme care stagnează de prea multă vreme.

La capitolul iubire, cu toată regalitatea lor, lucrurile rămân amestecate. Problemele lor în domeniu se regăsesc în componenta financiară, nemulţumitoare care le strepezeşte încă nopţile.

Toate sunt bune şi frumoase până se ajunge la bani. Pe 13 şi 14 noiembrie, cheltuieli neprevăzute cu unul dintre copii dar şi pentru unele ingerinţe casnice pe care nu le pot evita – administraţie, curăţenia pe scara blocului, taxa pentru locul de parcare ş.a. Pe 16 noiembrie lucrurile se mai îndulcesc, ca vineri, pe 17 noembrie atmosfera să se tensioneze iar.

Partea frumoasă este că deşi au o săptămână încărcată, au parte şi de iubire şi de înţelegere şi de sprijin. De comun acord fac ce-şi doresc din partener, mai ales că îşi doresc să schimbe locaţia şi îi vor convinge că ideea lor este excelentă.

Şi aşa şi este pentru că partenerii lor se vor arăta extrem de încântaţi şi de măguliţi că li s-a cerut şi lor părea şi Leii nu mai fac totul singuri, de capul lor.

Foarte bună susţinere zic eu pe parte profesională cu condiţia să fie atenţi la amănunte, se discută contracte, se discută proiecte, au preznţă de spirit şi idei, singurul lucru la care trebuie să fie atenţi, cum spuneam, sunt amănuntele.

Dacă le scapă ceva aparent iniţial să ştie că de acolo li se trage, şi mă refer în mod special la tineri care trebui să se concentreze ceva mai mult atunci când au de făcut o treabă care implică mai multe segement, să dovedească însă şi că au atenţie distributivă. Vor fi supuşi unor teste pe care nu au voie să le trateze cu superficialitate.

Maturii nu ar trebui să-şi facă probleme pentru locul de muncă, cât ar trebui să se concentreze pe găsirea de soluţii ca să nu dea oameni afară dacă au poziţie de conducere, mai ales pe 16 şi pe 17 noiembrie.

Aş spune că pentru ei este foarte bine susţinut segmentul privat, propria afacere, aşa că discuţiile care le vor purta pe 14 şi 15 noiembre sunt aducătoare de profit şi de noi propuneri de extindere.

Financiar, banii vin şi pleacă asemeni trenurilor într-o gară, spre destinaţii cunoscute dar şi necunoscute – taxe, impozite, amenzi, gesturi de mărinimie faţă de cei care ştiu că îi duşmănesc. Posibile cheltuieli şi pentru casă, achiziţionarea sau repararea unui bun electrocasnic care s-a defectat.

Vineri seara, pe 17 noiembrie, aleargă pe la farmacii, deh, schimbările de anotimp. Şi pentru că tot am pomenit despre sănătate şi ei s-ar putea confrunta cu dureri de spate şi articulare, dar şi cu durieri de stomac, chiar posibile crize de fiere.

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie 2017 – Alege Zodia

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top