Connect with us

Revistateo.ro

Star

O artistă celebră a vrut să se sinucidă, după ce sora sa S-A ARUNCAT de pe BLOC: „Moartea ei a fost un șoc pe care îl resimt. Parcă s-ar fi întâmplat ieri”

Artista Nadine s-a gandit sa renunte la viata dupa ce sora ei s-a sinucis: „Moartea ei a fost un soc pe care il resimt parca s-ar fi intamplat ieri” | DEZVALUIRI, scrie wowbiz.ro.

Nadine Voindrouh a dezvaluit ca au fost mai multe momente in viata ei in care s-a gandit ca nu mai are pentru ce sa traiasca.

Intrepreta a vorbit despre acest subiect sensibil in cadrul unui interviu pentru life.ro, in timpul caruia a fost intrebata daca a avut momente in care s-a gandit sa renunte la viata.

„Da… In adolescenta si dupa moartea surorii mele. Adolescenta a fost greu de gestionat, mai ales ca totul se intampla in public, prin prisma profesiei.

Eram si singura, nu ma sfatuia nimeni, nu imi dadea nimeni nici o directie.

Nu stiam sa discern intre bine si rau.

Moartea surorii mele a fost un soc pe care uneori il resimt ca si cum s-ar fi intamplat ieri. Inca nu pot vorbi despre acest subiect pe larg”, a spus Nadine pentru life.ro.

Ana Voindrouh, sora lui Nadine, a murit pe 23 iunie 2008, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al blocului in care locuia, din cartierul bucurestean Salajan.

Printre ultimele persoane care au vazut-o in viata a fost si rapperul Tudor Sisu, care ii era vecin.

Uite cum arată casa pe care Cristi Chivu o vinde! E lângă București, e fabuloasă, dar costă cât un cartier întreg

Cristi Chivu este, probabil, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști români din toate timpurile.  E firesc, pentru  că vorbim despre unul dintre cei mai buni jucători români de fotbal.

Drept urmare, Cristi Chivu a fost și unul dintre cei mai bine plătiți sportivi. Și a scos acum, la vânzare, una dintre cele mai scumpe case de pe piața imobiliară românească.

Vila lui Cristi Chivu e scoasă la vânzare cu 4 milioane de Euro

Cristi Chivu nu mai trăiește de multă vreme în România, nici nu pare să aibă de gând să revină în țară, dar are aici o vilă de lux.

Vorbim despre o casă care, potrivit descrierii de pe site-ul imobiliare.ro,  care are șase camere – din care cinci sunt dormitoare.

Casa lui Cristi Chivu are nu mai puțin de șapte băi, propriul centru de fitness, o sală de bowling și biliard, dar și o sală de spectacole.

Casa din Corbeanca pe care Cristi Chivu vrea să o vândă mai are un cinematograf, spa, piscină interioară și camere pentru angajați.

Citeste continuarea AICI

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top