Connect with us

Revistateo.ro

Star

Cum arată astăzi Facundo Arana, partenerul Nataliei Oreiro în telenovela „Înger sălbatic”

În urmă cu aproape 20 de ani s-a născut fenomenul „Înger sălbatic”. Telenovela argentiniană produsă de Telefe a fost difuzată în România de postul Acasă TV.

Personajele care au ținut cu sufletul la gură telespectatorii au fost, evident, protagoniștii Ivo di Carlo și Milagros (Milly). Facundo Arana, interpretul lui Ivo, nu a mai apărut în vreo telenovelă care să cunoască succesul serialului „Muneca brava”. Ce s-a ales de blondul care a cucerit inimile femeilor în anul 2000?

Puțină lume știe că Facundo este pasionat de muzică. De altfel, a pășit în lumea artiștilor cântând la saxofon, după care a descoperit actoria.

De fapt, actoria l-a descoperit pe el. Omul care a văzut în el un potențial actor este cel care i-a deschis orizonturile. Datorită lui Alejandro Romay, care l-a recomandat în mai multe piese de teatru, Facundo a prins aripi, iar producătorii de telenovele l-au chemat la castinguri. Așa a ajuns să joace apoi în telenovela fenomen alături de Natalia Oreiro.

După „Înger sălbatic”, Facundo a mai apărut în telenovelele „Padre coraje” (2004), „SOS Mi vida” (2006), și „Vidas robadas” (2008).

CITEȘTE ȘI: Cum arată Armando din BETTY CEA URÂTĂ azi

Cum arata Yadhira Carillo, protagonista telenovelei “Cealalta femeie”

Marea lui provocare nu a fost să intre în pielea unor personaje, ci să aibă copii. Facundo a impresionat opinia publică în urmă cu mai bine de 7 ani. A declarat că până la vârsta de 36 de ani a fost ferm convins că e steril.

„De la 17 până la vârsta de 36 de ani am crezut că nu voi putea fi tată. Asta din cauza unei boli și a tratamentului pe care l-am urmat. Lucrurile s-au schimbat și minunile au apărut în viața mea”, a mărturisit actorul, scrie ciudad.com.ar.

Astăzi Facundo este tată a 3 copii: India, Yaco și Moro, cei din urmă gemeni. Toți cei trei copii sunt făcuți cu Maria Susini.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: După ce a fost diagnosticată cu cancer, Edith Gonzalez a luat o decizie surprinzătoare

Edith Gonzalez si-a surprins recent fanii. Actrita cunoscuta din “Inima salbatica” si “Salome” i-a dezamagit pe multi din cei care au urmarit-o ani de zile in telenovelele de succes.

Desi starea ei de sanatate este destul de subreda, actrita a decis sa se intoarca la munca, insa nu acolo unde au cunoscut-o toti, in lumea telenovelelor.

Presa mexicana scria de curand ca Edith urma sa semneze un contract pentru aparitia intr-o noua telenovela. Actrita a anuntat ca a refuzat sa inceapa filmarile la noua productie pentru ca sanatatea nu ii permite sa filmeze non-stop.

Munca la o telenovela ii solicita foarte mult pe actori. Cele 45 de minute, cat dureaza un episod, se filmeaza in ore bune sau chiar zile, scriu cei de la Televisa. Tocmai de aceea, pentru ca nu vrea sa isi puna sanatatea si mai mult in pericol, Edith a decis sa se intoarca la vechea ei dragoste, teatrul.

Confesiune emotionanta pentru revista People
„Sunt femeie, fiica, sora, cetateana, mexicana si fiinta universala. Sunt suma vremurilor, a surorilor, a prietenelor, a mamelor, a bunicilor si a tuturor femeilor din generatie in generatie care traiesc in mine, si prin mine.

Sunt libera si sclava precum ele, precum noi toti. Noi, femeile, suntem niste aventuriere: am studiat, am dansat, am ras cu pofta si am iubit.

Si avem responsabilitatea de a le spune si celor ce vin ca merita sa traiesti din plin. Avem o singura viata si deci o singura sansa sa stralucim. Va vorbesc din proprie experienta, iar eu, ca persoana ce nu a fost niciodata punctuala, nu am de gand sa ajung la timp nici la cel din urma strigat.

Imi pare rau, dar mai am multe lupte de dus, multe zambete de impartit, multa arta de admirat. Asa că, Moarte, asaza-te si asteapta-ma! Pentru ca ceasul meu o sa sune cu mare intarziere”, a declarat Edith intr-un interviu pentru revista People.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top