Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 11 noiembrie 2017. De ce nu vor uita niciodată Racii și Berbecii această zi

Ziua de 11 noiembrie va fi de neuitat pentru Raci și Berbeci. Citește sfatul zilei de 11 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie.

Sfatul zilei de 11 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Visezi la o iubire ca în filme, visezi la acea seară idilică în care să stai cu partenerul de viață, să luați cina împreună etc. De ce nu faci toate astea? Azi e sâmbătă, ai timp berechet pentru toate fanteziile tale. Numărul norocos al zilei: 4.

TAUR – Vezi că planurile se amestecă între ele și nu mai știi pe ce cale să o apuci. Ar fi indicat să te gândești la schimbarea completă a strategiei. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI – Azi vei primi o invitație din partea unei persoane importante, pe care o admiri foarte mult. Nu refuza oferta. Nu vei uita niciodată această ieșire. Te va scoate complet din stresul cotidian și te va face să zâmbești din nou. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC – Primești vești destul de interesante, care la prima vedere te pot da peste cap. Nu te sfii să faci marele pas. Ziua aceasta poate fi definitorie pentru toată viața ta. Numărul norocos al zilei: 10.

LEU – Vrei să faci câțiva pași înapoi, dar ți-e teamă că nu vei mai cunoaște drumul să o iei de la capăt. Te sperie panica pe care au instalat-o oamenii în jurul tău. Nu îți mai faci griji. Numărul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop 2018: Previziuni detaliate pentru fiecare zodie. Zodiile care dau lovitura și care vor da piept cu greutățile

FECIOARĂ – Ești preocupat de schimbările care se produc la locul de muncă, în sensul firesc al cuvântului. Te implici și primești aprecieri. Ține-o tot așa. Numărul norocos al zilei: 2.

BALANȚĂ – Niciodată nu ai fost și nu vei fi singur. Tot timpul va fi cineva alături de tine, așa că nu mai dispera. Lucrurile se vor rezolva de la sine mai devreme sau mai târziu. Numărul norocos al zilei: 13.

SCORPION – Ziua vine cu semne bune. Starea ta emoțională se îmbunătățește vizibil. Profită de acest tonus pozitiv și ieși în oraș, distrează-te, petrece timp de calitate cu tine și cu prietenii. Numărul norocos al zilei: 1.

SĂGETĂTOR – Ai noroc la tot ce îți propui azi. Ziua se anunță una formidabilă pentru tine din toate punctele de vedere. Nu îți fie teamă să te bucuri de aceste momente. Încetează să mai fii pricinos. Numărul norocos al zilei: 5.

CAPRICORN – Ai grijă în ce discuții te bagi. Oricât de bine intenționat ai fi, fii convins că la un moment dat vei auzi tot felul de lucruri care ți se pun în gură. Știi cum e lumea, mai bine stai deoparte. Poate că ai auzit proverbul cu facerea de bine… Numărul norocos al zilei: 22.

VĂRSĂTOR – Privește în trecut ca să înțelegi prezentul. Toate nemulțumirile tale vin de acolo, oricât ai încerca să fugi. Trebuie să te obișnuiești cu asta. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI – În viața ta apare o persoană nouă, specială. Aveai nevoie de energia unui astfel de om. Consideră-te privilegiat! Numărul norocos al zilei: 9.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top