Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 13-19 noiembrie 2017. Săptămâna în care orice e posibil

Previziuni karmice 13-19 noiembrie 2017. Cea de-a doua săptămână a lunii noiembrie vine cu evenimente la care unii nici măcar nu s-ar fi gândit că le vor trăi. Începe revoluția spirituală!

Previziuni karmice 13-19 noiembrie 2017:

ZODIILE DE FOC:

Presiunile profesiei își vor spune cuvântul asupra Berbecilor. Acești nativi vor încerca să se fofileze cu orice preț, să plece, să se ascundă, însă responsabilitățile îl vor urmări ca propria lor umbră.

Leii vor fi solicitați la maximum până pe 19 noiembrie. Vor face numeroase deplasări în interes de serviciu din care vor câștiga sume frumoase de bani.

Săgetătorii se vor implica în tot felul de discuții aprinse pentru restabilirea anumitor adevăruri. Au parte de multe surprize din acest punct de vedere. Unii vor descoperi că s-au înșelat în privința anumitor persoane, în timp ce alții vor avea câștig de cauză.

ZODIILE DE APĂ:

Racii vor avea o perioadă plină de trăiri intense. Emoțiile vor fi mai puternice ca niciodată, iar de vină pentru asta este săgeata lui Cupidon!

Scorpionii vor fi ceva mai moleșiți, bântuiți cumva de propriile lor neputințe și refulări interioare. Va fi o săptămână în care trebuie să demonstreze că știu ce vor de la viață.

Peștii vor avea ceva probleme la locul de muncă, dar ele nu sunt de natură să le afecteze activitatea sau imaginea. Vor fi mici contradicții, să le spunem, ideologice.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 2018: Previziuni detaliate pentru fiecare zodie. Zodiile care dau lovitura și care vor da piept cu greutățile

Horoscop amoros pentru sfârșit de an. Ce cuplu surpriză apare în zodiac – VEZI COMPATIBILITĂȚILE!

Horoscopul banilor pentru sfârșit de an. Cine o va duce bine

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

ZODIILE DE PĂMÂNT:

Taurii trebuie să țină cont de faptul că totul se poate rezolva dacă se înarmează cu multă răbdare. Niciun plan nu poate fi definitivat pocnind din degete. Au nevoie de liniște ca să poată crea.

Fecioarele au o săptămână excelentă mai ales din punct de vedere profesional. Se vor schimba multe lucruri pe toate planurile, dar cariera primează. Au nevoie de câteva confirmări înainte de a trece mai departe și le va primi exact la momentul potrivit.

Capricornii, în schimb, vor avea câteva zile în care ar fi bine să fie rezervați. Vor simți nevoia să izbucnească și să spună lucruri despre care doar a auzit, despre care nu au o certitudine. Ar fi bine să țină cont că o ieșire furtunoasă le poate strica imaginea și își pot pierde jobul.

ZODIILE DE AER:

Gemenii vor fi energici. Vor dori să facă multe lucruri în același timp, dar asta le poate aduce și mai mult haos în peisaj. Au nevoie de consiliere, de o persoană care să-i tragă de mânecuță.

Balanțele se vor poticni de mici situații produse de anumite persoane din familie. Se vor certa destul de tare mai ales că vor primi acuzații destul de serioase.

Vărsătorii vor vrea să fie excentrici, extravaganți, să o facă pe fashioniștii, pe interesanții. Au parte de o serie de momente interesante în care se vor putea afirma.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top