Connect with us

Revistateo.ro

Solutii noi pentru pielea grasa

Cosmetica

Solutii noi pentru pielea grasa

Cu siguranta te deranjeaza pielea grasa, insa trebuie sa stii ca exista remedii pentru un astfel de ten.

Trebuie stiut, inainte de toate, ca pielea grasa are si beneficiile ei: previnrea imbatranirea prematura, ridurile se formeaza mult mai greu etc. Problema cea mai mare cand vine vorba de piele grasa este prezenta acneelor. Iata cateva remedii noi-noute pentru tenul gras.

1. Spala-te pe fata cu gel de aloe vera. Substantele din aloe vera iti curata porii fetei si racoreste tenul. Tratamentul poate fi folosit si pentru persoanele care se confrunta cu iritatii si cosuri pe fata, pentru ca cele mai multe infectii sunt stranse in cosuri. Cosurile au la baza acumularea impuritatilor in pori.

CITESTE SIMASTI DIN CAISE PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

2. Nu te da cu crema hidratanta pe fata. Cremele de acest tip sunt creme grase, iara fata ta nu mai are nevoie de un surplus de grasime. Poti opta, in schimb, mai ales in sezonul cald, pentru o lotiune de protectie impotriva soarelui. Daca insisti sa te dai cu crema hidratanta, alege cu atentie si verifica ingredientele astfel incat sa fii sigura ca este o crema destinata tenului gras nu doar cu numele.

3. Sare de mare. Umple un pulverizator cu apa si adauga o lingurita de sare de mare intotdeauna atunci cand pielea a devenit mai uleioasa. Sarea are rolul de a usca tenul gras.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top