Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Sfatul săptămânii 13-19 noiembrie 2017. Cele 4 zodii periculoase în această perioadă

Citește sfatul săptămânii 13-19 noiembrie 2017 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului.

Cele 4 zodii care vor fi într-o stare delicată. Sunt periculoase pentru ce pot spune!

TAUR – Deții informații care pot schimba complet soarta celor din jur. Ar fi bine ca dacă lucrurile pe care le știi să nu provoace un real tsunami să le ții, totuși, pentru tine. S-ar putea să regreți mai târziu.

BALANȚĂ – Ai parte de multe evenimente neașteptate, motiv pentru care este bine să fii cu ochii în patru. Poți scăpa anumite informații fără să vrei, iar efectele nu se pot afla de pe acum.

SĂGETĂTOR – Și tu ești un pericol pentru cei din jur, tot pentru lucruri pe care le știi. Deții adevărul și asta te face puternic, de temut în fața celorlalți.

CAPRICORN – Nimeni nu știe care va fi următoarea ta mutare, mai ales că în ultima vreme ai fost destul de imprevizibil. E indicat să nu te dai de gol dacă ai soluția care te poate avantaja. E prima oară când trebuie să fii un pic mai egoist.

Sfatul săptămânii pentru celelalte zodii:

BERBEC – Dacă iubești sincer, nu interpreta ce îți spune sau face partenerul pentru că riști să cazi în ridicol. Bazează-te pe chimia dintre voi. Nu îți mai face scenarii aiurea.

GEMENI – Săptămâna aceasta trebuie să demonstrezi că ești eficient la locul de muncă. Nu trebuie să faci asta față de ceilalți, ci față de tine. Ai grijă cum gestionezi termenele-limită.

RAC – Te simți măgulit să vezi că anumite persoane roiesc în jurul tău și încearcă să te facă să te simți bine. Săptămâna aceasta descoperi care sunt cu adevărat prietenii tăi și în cine nu merită să ai deloc încredere.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

LEU – Ai grijă ce faci cu banii săptămâna aceasta. Pot apărea numeroase surprize din toate punctele de vedere. Nu te arunca la investiții pentru care nu poți băga mâna în foc de la bun început.

FECIOARĂ – Săptămâna asta ești extrem de vulnerabil din toate punctele de vedere. Nu mai ai încredere în nimeni și din această cauză poți fi interpretat greșit. Nu uita că există oameni minunați și că nu ar trebui să exagerezi.

SCORPION – Săptămâna asta trebuie să dovedești că nu porți nimănui ranchiună, oricare ar fi aparanțele pe care le afișezi.

VĂRSĂTOR – Trebuie să ai mai multă grijă la alimentație. Riști să faci excese pe care va trebui să le repari cu multă trudă.

PEȘTI – Va fi o perioadă benefică mai ales din punct de vedere sentimental. Trebuie să încerci să faci față noilor provocări din cuplu. Povestea ta de iubire e o aventură continuă și merită din plin s-o trăiești așa cum este ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top