Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 19 noiembrie 2017. O zodie, în pragul despărțirii

Nativii zodiei Leu riscă despărțirea de persoana iubită. Totul pornește de la o ceartă puerilă. Citește sfatul zilei de 19 noiembrie 2017!

Sfatul zilei de 19 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Trebuie să fii atent pe unde pășești azi. Nu se știe de unde sare inamicul, iar dacă vei fi pus în fața faptului împlinit poate ieși cu scântei. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR – Dacă vrei să faci pace cu o persoană care ți-a greșit, azi e cea mai potrivită zi împăcărilor. Nu mai privi cu ranchiună în spate și încearcă să vezi lucrurile și din cealaltă perspectivă. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI – Această zi de duminică este excelentă din toate punctele de vedere. Relaxează-te, bucură-te de clipele frumoase alături de prietenii tăi. Numărul norocos al zilei: 13.

RAC – Te iei cu vorba foarte mult azi și ești pus într-o situație ceva mai complicată. Ai grijă să nu scapi porumbelul. Unele chestii nu trebuie spuse cu voce tare, așa că trebuie să ai foarte mare grijă cum faci ca nimic să nu se interpreteze greșit. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU – Ai nevoie de un moment de răgaz. Ai nevoie de înțelegere, însă nu lăsa ca aceste frustrări să îți afecteze foarte tare relația de iubire. Azi ești pe un butoi de pulbere. Riști să izbucnești în orice moment și asta poate duce inclusiv la ruptura relației tale. Ai mare grijă! Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ – Du-te până la capătul lumii dacă acolo simți că e fericirea ta. Nu te poticni de micile obstacole de pe drum. Numărul norocos al zilei: 6.

BALANȚĂ – Pregătește-te de o zi relaxantă, de o zi specială. Vor fi și bune și rele azi, așa că e indicat să iei totul așa cum vine. Nu te mai frământa pentru orice mizilic. Numărul norocos al zilei: 5.

SCORPION – Te-ai obișnuit cu binele, iar acum când dai de câte un mic necaz te superi. Viața e formată din tot felul de momente. Nu te mai gândi doar la chestiile negative. Numărul norocos al zilei: 10.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop Minerva 2018 – Previziuni generale. Ce ne aduce Saturn în Capricorn și care sunt zodiile afectate

Horoscop 2018: Previziuni detaliate pentru fiecare zodie. Zodiile care dau lovitura și care vor da piept cu greutățile

SĂGETĂTOR – Azi ai parte de un eveniment surpriză. Cineva te ia prin surprindere într-un moment în care ai nevoie de astfel de mici atenții. Mulțumește-le celor care îți demonstrează afecțiunea. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN – Lasă-te pe mâna persoanei iubite. O să vezi că greșești în multe abordări în ce privește povestea voastră de iubire. Numărul norocos al zilei: 22.

VĂRSĂTOR – Nimic nu se compară cu ziua de azi. Ai parte de multe momente frumoase. Bucură-te de oamenii minunați pe care îi ai în preajmă. Numărul norocos al zilei: 17.

PEȘTI – Spune ce ai pe suflet. Nu lăsa ca lucrurile nespuse să te macine pe interior. Știi să spui ceea ce simți fără să îi superi pe ceilalți. Alege calea diplomatică și totul va fi bine. Numărul norocos al zilei: 15.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top