Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Celelalte fețe ale zodiilor

Fiecare om are o latură pe care nu vrea s-o arate. Află care sunt celelalte fețe ale zodiilor, care sunt caracteristicile care nu ies la iveală din prima.

Celelalte fețe ale zodiilor:

Berbecii par foarte agresivi la prima vedere. Cu toate că sunt mereu foarte duri și serioși, acești nativi ascund o latură sensibilă. Sunt extraordinar de romantici, de iubitori și de îngăduitori, dar asta o arată doar persoanelor iubite.

Taurii sunt foarte expresivi și înțelegători. Sunt extrem de silitori, de pragmatici, însă Doamne ferește să îi enervezi foarte tare. Sunt destul de posesivi și de încăpățânați. Nu se lasă până nu au dreptate.

Gemenii trec foarte ușor de la o stare la alta. Nu sunt foarte constanți în comportamentul lor. Au o latură sensibilă, optimistă, dar pot fi și machiavielici dacă sunt călcați pe coadă.

Racii par întotdeauna bine dispuși, chiar și atunci când în interiorul lor e foarte mult zbucium. Acești nativi de apă știu cel mai bine să își mascheze sentimentele. Niciodată nu vei afla cum se simt ei. De fapt, sunt extraordinar de sensibili.

Leii sunt pe cât de mândri de ei înșiși și de narcisiști, pe atâta de inimoși și de generoși. Știu să facă pace cu cei cu care se ceartă, însă până la împăcare au mult de îndurat.

CITESTE SI: Zodiile care vor străluci în perioada următoare. Se vor simți pe culmile succesului

Horoscop amoros pentru sfârșit de an. Ce cuplu surpriză apare în zodiac – VEZI COMPATIBILITĂȚILE!

Cu Fecioarele lucrurile se complică. Se implică emoțional foarte mult în orice discuție. Sunt extrem de severe cu cei din jur, însă în sufletul lor le pare rău imediat după ce au spus sau făcut ceva nepotrivit.

Balanțele sunt și ele zodii duale. Sunt foarte căpoase și iartă foarte greu, chiar dacă afirmă că pot trece ușor peste probleme.

Scorpionii sunt cei mai misterioși din tot zodiacul. Acești nativi sunt capabili să pună la cale tot felul de strategii complicate. Atunci când nu știi cine a făcut-o lată, cine e creierul din spatele anumitor situații complicate, gândește-te prima oară la un Scorpion.

Săgetătorii se focusează foarte mult pe ceea ce au de făcut, atât acasă cât și la serviciu. Sunt foarte conștiincioși din toate punctele de vedere. Punctul lor slab este că se enervează foarte repede. Ce nu știe lumea este că le trece la fel de repede.

Capricornii uită de limitele lor atunci când sunt călcați pe coadă. Par foarte timizi la prima vedere, însă dacă îi cunoști îndeaproape vei descoperi că sunt cu totul diferiți.

Vărsătorii sunt aventurierii zodiacului. Sunt foarte supărăcioși, însă le trece rapid. Acești nativi știu să fie serioși și glumeți în același timp. Nu se poate spune că au două fețe, deoarece comportamentul lor versatil este ușor de înțeles de toată lumea.

Peștii sunt aproape mereu nemulțumiți asta pentru că au pretenții foarte mari de la oameni. Pot părea răutăcioși la prima vedere, însă ei sunt, de fapt, extrem de sufletiști. Sunt printre puținii nativi capabili să empatizeze cu orice persoană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top