Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 16 noiembrie 2017. O zodie e înconjurată de oameni minunați

Citește sfatul zilei de 16 noiembrie 2017 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 16 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Șansele ca lucrurile să evolueze pozitiv din punct de vedere profesional cresc mai ales astăzi. Trebuie să ai în vedere o serie de aspecte interesante pe care să le aplici la momentul potrivit. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR – Fericirea se citește pe chipul tău. Păstrează-ți această stare pozitivă și ai încredere că lucrurile vor evolua frumos de acum înainte. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI – Te simți puțin dezorientat și asta pentru că fiecare îți spune lucruri complet diferite despre anumite acțiuni ale tale. Unii te judecă, alții te apreciază pentru caracterul tău. Tu alegi cu cine să mergi mai departe la drum. Numărul norocos al zilei: 13.

RAC – Libertatea stă în felul în care percepi lumea. Dacă tu cauți partea negativă la orice eveniment frumos, asta înseamnă că nu te vei simți liber niciodată. Numărul norocos al zilei: 9.

LEU – Se prefigurează la orizont o situație aproape perfectă. Este excelent ceea ce ți se întâmplă și ar trebui să te bucuri că în sfârșit munca ta dă roade. Numărul norocos al zilei: 4.

FECIOARĂ – Întâlnești o persoană care are un efect bun asupra ta. Te face să vezi viața cu alți ochi și asta te mai liniștește puțin. Ai încredere că vei depăși și situația asta grea. Numărul norocos al zilei: 8.

CITESTE SI: Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop 2018: Previziuni detaliate pentru fiecare zodie. Zodiile care dau lovitura și care vor da piept cu greutățile

Horoscop amoros pentru sfârșit de an. Ce cuplu surpriză apare în zodiac – VEZI COMPATIBILITĂȚILE!

BALANȚĂ – Un final de drum nu înseamnă un capăt de țară. Nu dispera dacă vezi că lucrurile nu se termină așa cum îți doreai. Trebuie să fii conștient că lucrurile au mersul lor. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION – Rupe-te puțin de activitățile de zi cu zi. Încearcă să te îndepărtezi de gândurile oscilante, de tot ce te face vulnerabil. Ai nevoie de o mică pauză, de relaxare, de reenergizare. Numărul norocos al zilei: 4.

SĂGETĂTOR – Poartă-te ca un copil dacă simți că trebuie să te manifești în acest fel. Fă ceea ce îți place, poartă-te exact așa cum îți dorești. Nu te mai lăsa influențat de felul în care te judecă cei din jur. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN – Ca ziua să fie de succes până la capăt, e nevoie să nu te lași înduplecat de anumite comportamente ori atitudini care nu le fac cinste celor care se exprimă în fața ta. Păstrează-ți zenul cât poți de mult. Numărul norocos al zilei: 14.

VĂRSĂTOR – Primești o veste care te bucură teribil de tare. Ai grijă cum interpretezi informațiile. Unele chestiuni pot veni asupra ta ca un bumerang, cu un efect pe care nu îl bănuiai. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI – Discută cu cei din familie despre lucrurile care te nemulțumesc. Nu e în regulă să stai bosumflat toată ziua din motive care pot fi clarificate în timp util. Numărul norocos al zilei: 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top