Connect with us

Revistateo.ro

Oferte eMAG Imbracaminte, incaltaminte si accesorii barbati Black Friday 2018

Black Friday

Oferte eMAG Imbracaminte, incaltaminte si accesorii barbati Black Friday 2018

Oferte eMAG la Imbracaminte, incaltaminte si accesorii barbati Black Friday 2018: eMAG a pregatit un catalog cu o gama variata de Imbracaminte, incaltaminte si accesorii barbati la un preturi reduse cu ocazia zilei de Black Friday.

CLICK Aici pentru a vedea catalogul de oferte eMAG de Black Friday 2018 pentru Imbracaminte, incaltaminte si accesorii barbati.

Chiar daca barbatii nu sunt mari amatori de cumparaturi, nici macar ei nu ar refuza un produs ce are pretul redus cu pana la 80%. De altfel, partenerele si mamele sunt cele care, de multe ori, aleg imbramintea si incaltamintea barbatilor. Tot ele sunt cele ce vor urmari produsele la un pret special din noaptea de Black Friday, cand o multime de produse vor avea reduceri uriase. Printre site-urile care au astfel de oferte se numara fashiondays.ro si fashionup.

Imbracamintea pentru barbati cu preturi reduse face parte din colectiile Diesel, Nike, Puma, Adidas, Lacoste, Champion, Tommy Hilfiger, Armani, Dolce & Gabbana etc. Marimile din care pot alege: XXS, XS, S, L, M, XL, XXL, XXXL.

Printre piesele de imbracaminte din care pot alege barbatii sunt blugi, bluze, camasi, chiloti si boxeri, jachete, paltoane, pantaloni, sacouri, tricouri. De asemenea, in noaptea de Black Friday, pe 18 noiembrie, accesoriile vor avea preturi speciale: curele, fulare, genti, ochelari de soare, portofele, sepci, ceasuri.

Black Friday este o „sarbatoare” a cumparaturilor, cand multi retaileri si producatori ofera produse la preturi speciale, timp de o noapte, in luna noiembrie. Pe 18 noiembrie 2018, toti cei dornici sa gaseasca imbracaminte, incaltaminte si accesorii barbati la preturi bune, trebuie sa se inarmeze cu ceva agilitate pe internet, pentru a gasi produsele cele mai ieftine, marimea lor si sa le comande rapid, inainte de epuizarea stocului. Spor la cumparaturi!

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2018 eMAg pentru:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Black Friday

To Top