Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie 2017 – PEȘTI

Aceşti nativi nu stau prea strălucit la capitolul comunicare în săptămâna care urmează.
Cei care sunt singuri şi-ar putea întâlni cu ușurință soarta, în sensul cel mai bun al cuvântului.

Trebuie totuși luat în considerare faptul că nu este vorba neapărat despre dragostea propriu-zisă, deși este posibil și asta. E vorba mai degrabă despre o relaţie de prietenie, un fel de unitate emoțională cum ar fi cea dintre un student și un mentor spiritual.

Afectivitatea lor exacerbată, emoţiile pe care le trăiesc acut îi fac în această săptămână parteneri greu de suportat. Chiar şi pentru cei din familie sunt greu de înţeles.

CITEȘTE HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU MINERVA, INTEGRAL. DĂ CLICK PE ZODIA TA CA SĂ CITEȘTI PREVIZIUNILE ASTROLOGULUI MINERVA: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Acolo unde unul din parteneri este un nativ Peşti, pot apărea disensiuni provenite din încăpăţânarea şi capriciile acestuia din urmă. Acesta nu vrea să cedeze, deşi de multe ori nu are dreptate, dar consideră că el trebuie să aibă ultimul cuvânt. Și asta mai ales dacă este bărbat.

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie 2017

Nativul Pește ar putea întâlni pe cineva care să facă să le ticăie inima. Asta se poate întâmpla undeva în jurul lui 23 noiembrie. Căută perfecțiune în partener, ceea ce nu este ideal pentru dragoste sau relații pe termen lung.

Le-aș recomanda să se concentreze pe acele persoane care le sunt dragi fără să încerce să le domine. Atenţie la zilele de 19, 20 şi 21 noiembrie.

În ceea ce priveşte profesia, aş spune că este o perioadă liniștită și destul de calmă.
Cei care au propria lor afacere se pot concentra asupra colegilor și partenerilor lor. Ajutorul din afară nu va mai fi în cale de rezolvare o problemă.

Totuşi, să nu accepte nicio avansare, să nu înceapă nici un proiect şi să nu îşi asume nicio responsabilitate nouă. Asta în special dacă lucrează în domenii gen media sau publicitate, deoarece stau destul de prost şi la capitolul creativitate şi la capitolul resurse interioare.

Cei care lucrează în domeniul financiar-bancar să fie atenţi la actele şi documentele cu care lucrează. Zile periculoase sunt 19 şi 20 noiembrie, dar și 23 – 24 noiembrie.

Nici financiar nu o duc prea strălucit. Totuşi, în comparaţie cu ultimele două săptămâni, pare că lucrurile s-au mai aşezat. Le-aş sugera să nu se lase duși de val. Să se gândească că şi mâine este o zi!

În ce priveşte sănătatea, răcelile sunt la ordinea zilei, dar şi căderile imunitare. Le recomand să evite suprasolicitarea. Chiar dacă sănătatea lor nu dă semne că îi lasă, trebuie să facă schimbări importante în rutina cotidiană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top