Connect with us

Revistateo.ro

Star

Cine este, de fapt, și cum arată partenera lui Dan Diaconescu, cu care are o fetiță

Pe Dan Diaconecu îl știe toată lumea. A fost patronul OTV, cel care îi ținea treji pe români în fiecare noapte cu scandalurile sale mai mult sau mai puțin regizate.

Recent eliberat din pușcărie, Dan Diaconescu s-a întors la familia lui, cea care i-a fost aproape pe toată perioada detenției. Puțină lume știe că celebrul ”DD în direct” și-n reluare cum au spus cârcotașii nu este căsătorit, deși se iubește cu cineva de câțiva ani, femeia care l-a făcut și tătic de altfel.

Partenera lui Dan este Emilia Bătău, cu care are împreună o fetiță pe nume Dona Milena. Publicul a văzut-o pentru prima oară pe Emilia abia în anul 2010, când Diaconescu a fost reținut de procurori și închis pentru patru zile.

Iubita lui a fost prezentă la proces și a plâns în sala de judecată neîntrerupt. De altfel Emilia este și inițiatoarea campaniei „Eliberați-l pe Dan Diaconescu!” („Free Dan Diaconescu”).

CITESTE SI: Iată cum arată casa lui Teo Trandafir în care locuiește cu Maia – VIDEO!

Vă mai amințiți de „fata dalmațian”, care s-a născut cu o boala rară de piele? Cum arată tânăra astăzi, la 20 de ani

Emilia Bătău are peste 40 de ani, iar în timpul în care celebrul patron al OTV și DD TV era în pușcărie a avut grijă de micuța lor. A fost o perioadă extrem de dificilă pentru ea, căci în toată perioada în care iubitul era în închisoare trebuia să aibă grija fetei de una singură.

Jurnaliștii au scris despre Emilia cum că ar avea o condiție financiară foarte bună, de vreme ce conduce o mașină de mii de euro și stă în nordul Capitalei, unde prețurile la apartamente și utilități sunt piperate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI: CUM ARATĂ MICUL HERCULE ÎN 2017

Giuliano Stroe a devenit subiectul unei polemici uriașe în România. Micul Hercule s-a remarcat în anul 2011 la „Poveștiri adevărate” și alte emisiuni de acest tip.

A fost desemnat cel mai puternic băiețel din lume, de aici și numele Hercule. Micul Hercule. În timp ce unii apreciau forma fizică a băiețelului, alții îi acuzau pe părinți, în special pe tatăl său că îl exploatează pentru a scoate bani de pe urma lui ori că i-au distrus copilăria.

De atunci au trecut 6 ani, iar astăzi Giuliano este un adolescent schimbat. Mulți s-au întrebat ce s-a ales de micul Hercule. E bine mersi, însă arată diferit.

Giuliano a lăsat-o mai moale cu antrenamentele, iar mușchii lui s-au cam lăsat. Se pare că tatăl lui Hercule a ascultat criticile venite din partea oamenilor, așa că tânărul oltean nu a mai exagerat cu sportul.

Cu toate acestea, Hercule Stroe vrea să facă o carieră din sport. Se antrenează de la o vreme încoace la un club profesionist de box.

Tatăl lui Giuliano, Iulian, a dat-o pe teme filozofice după ce nu a mai ținut morțiș ca fiul să să se antreneze.

„Salut, Stephen Hawking. De fiecare data, cand nu am nimic de facut, imi place sa ma gandesc la cum s-a format Pamantul. Viziunea mea despre cum au luat nastere Pamantul si celelalte planete este infioratora.

Deci, era o masa mare de roci, ce continea un nucleu, iar nucleul a explodat. Dupa explozie, nucleul a ramas singur, iar restul rocilor care au fost imprastiate, au format alte planete. In jurul nucleului s-a format un brau da roci, dar dupa explozie acesta a fost spart si astfel rocile au inceput sa pluteasca in spatiu.

Dupa mine, viata este posibila doar pe o planeta apropiata de Soare, deci este foarte posibil ca oamenii să fie singuri in Univers. Teoria despre cum s-a format roca care apoi a explodat este un mister.

Este posibil ca, in paralel cu lumea noastra si galaxia noastra, sa existe alte galaxii mai mari, un alt soare, alte planete si forme de viata, dar lucrul asta va fi pentru totdeauna un mister. As fi bucuros, Stephen Hawking, daca vei auzi teoria mea. Multumesc!”, a scris recent tatăl lui Giuliano. VEZI AICI IMAGINILE CU MICUL HERCULE DE AZI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top