Connect with us

Revistateo.ro

Legile metafizice ale succesului personal

Stiri

Legile metafizice ale succesului personal

Legile metafizice ale succesului personal. Succesul si prosperitatea noastra sunt dictate de legi necunoscute, energii cosmice nevazute, explicatii care par imposibile pentru mintea noastra de aici de pe Pamant si realitatea pe care o traim zilnic.

1. Legea metafizica a radiatiei umane. Aceasta lege spune despre om ca este o sursa de energii, atat negative cat si pozitive, care pot influenta comportamentele celor din jur. De altfel, se spune ca energia pozitiva atrage energia pozitiva, la fel si in cazul celei negative. Oamenii buni se cunosc datorita aurei pe care o genereaza. Datorita Legii Atractiei, care intervin in procesul relatiilor interumane, legea radiatiei poate fi completata de o caracteristica fundamentala: instinctul.

2. Legea metafizica a gandurilor. Cu siguranta te-ai saturat deja de vorba „Esti ceea ce mananci” sau ca ti se intampla lucrurile in functie de felul in care gandesti: pesimist sau optimist. Din fericire sau din nefericire, chiar suntem ceea ce gandim. Inchipuiti-va ca suntem singurii stapani ai vietii noastre, ca noi ne impunem barierele, suferintele si momentele de bucurie. Asadar, totul depinde de tine!

3. Legea metafizica a dezvoltarii continue. Aceasta lege ne spune ca niciun succes nu este pus deoparte pentru oamenii… mai putini capabili mental. Aici se aplica si celebra zicala „Omul, cat traieste, invata”. Morala trasa din aceasta teorie metafizica este chiar identica cu legea crestina: doreste-ti sa fii mai bun si mai iubitor.

4. Legea metafizica a propriului drum. Aceasta lege ne spune ca suntem impliniti daca ne urmam calea. Trebuie tot timpul sa facem ceea ce simtim ca este bine pentru noi, sa facem ceea ce ne place. Legea aceasta inlatura compromisurile care ne pot afecta.

5. Legea metafizica a alegerilor pozitive. Zilnic suntem bombardati cu o suta de alegeri, intrebari peste intrebari si examene care par greu de trecut. Intotdeauna cand faci o alegere importanta, gandeste-te ca ceea ce alegi acum iti creeaza viitorul.

6. Legea metafizica a convingerilor puternice. Fara a avea incredere deplina in tine si intr-un parcurs pozitiv al evenimentelor din viata ta nu vei reusi sa construiesti cu adevarat ceva rezistent. Trebuie sa crezi cu tarie in ceva daca vrei sa se materializeze.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top