Connect with us

Revistateo.ro

Zodiacul aborigenilor din Australia

Stiri

Zodiacul aborigenilor din Australia

Zodiacul aborigenilor. Afla ce zodie esti in horoscopul triburilor de aborigeni din Australia veche, in functie de luna in care te-ai nascut si ce ti-a fost harazit cand ai venit pe lume.

Zodiacul aborigenilor

1. Ianuarie – Oposum. Reusesti sa iti indeplinesti dorintele, insa drumul este pavat cu multe gropi si aluencari serioase de teren. Prietenii te cauta pentru mintea ta brici cand vine vorba de profesionalism si detalii legate de o munca bine facuta. Esti bine infipt in realitate dar in acelasi timp iti place sa te gandesti la ce iti va rezerva ziua de maine, facandu-ti planuri si schite exacte.

CITESTE SICE ZODIE ESTI IN ZODIACUL FLORAL?

2. Februarie – Liliac. Spiritul tau empatic te indeamna sa iei calea profesoratului: iti place sa cunosti oameni, sa te identifici cu povestile lor, sa faci parte din vietile lor, sa ii ajuti. Datorita sensibilitatii tale, poti fi un prieten de mare nadejde.

3. Martie – Iepure de camp. Ai o memorie de computer si o imaginatie mai ceva ca Salvador Dali. Iti place sa ai grija de persoanele dragi si nu de putine ori exagerezi cu dragalaseniile.

4. Aprilie – Cainele Dingo. Desi cainele dingo este salbatic, cei nascuti in acest semn zodiacal nu au nimic salbatic in ei decat instinctul de conservare si spiritul de independenta. Ofera dragoste neconditionata celor din jur.

CITESTE SIHOROSCOPUL TOTEMIC

5. Mai – Bursuc australian. Curajosi din fire, bursucii sunt recunoscuti pentru spiritul revolutionar si dorinta de a se baga in tot si toate. Sunt foarte muncitori si isi petrec toata viata in slujba carierei.

6. Iunie – Ornitorinc. Iti place sa treci prin viata ca „rata prin apa” dar realizezi la capatul lacului ca trebuie sa faci sa ajungi pe celalalt mal.

7. Iulie – Koala. Esti o persoana ambitioasa, calda si suficient de toleranta. Cand esti calcata pe coada reactionezi impulsiv si iti aperi imaginea.

8. August – Crocodil. Esti o persoana mandra precum un crocodil, extrem de egpista si in acelasi timp, ca si crocodilii, risti sa te izolezi de restul lumii. Cu toate acestea, atunci cand cineva iti cere ajutorul o faci din compasiune.

9. Septembrie – Soparla. Te ascunzi atat de bine precum o soparla. Daca vrei, poti sa fii un mister toata viata chiar si pentru cei dragi. Iti place sa joci diferite roluri din cauza histrionismului care te caracterizeaza.

10. Octombrie – Emu. S-ar putea spune ca ai puteri supranaturale deoarece mereu dai pronosticul exact. Ii poti citi dintr-o privire pe cei din jur, asta ajutandu-te in a-ti face relatiile corecte.

11. Noiembrie – Furnicar spinos. Acesti nativi nu tolereaza nedreptatile si rautatea gratuita. Sunt puternici si individualisti, dar pot exagera in momentul in care isi impun punctul de vedere, chiar daca este unul corect.

12. Decembrie – Cangur. Esti hotarata sa iei o turnura majora in viata ta, in jurul varstei de 40 de ani. Iti place sa iti petreci timpul cu prietenii si sa te simti iubita si protejata.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top