Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Sfatul săptămânii 20-26 noiembrie 2017. ZODIA CARE VA IERTA TOT

Citește sfatul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 și află ce te îndeamnă astrele să faci în această perioadă.

Sfatul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Trebuie să recunoști că a meritat așteptarea. Săptămâna aceasta primești un verdict care te bucură. Miercuri și joi vor fi două zile speciale deoarece atunci vei descoperi niște adevăruri uluitoare. Ai grijă cum folosești anumite informații.

TAUR – Energia ta va fi la cote maxime săptămâna aceasta. Bucură-te de zilele frumoase care apar în destinul tău. O să îți dai seama că absolut nimic nu este întâmplător în viață.

GEMENI – Dorința de a te retrage într-un colț al tău, al confortului, va crește mai mult ca niciodată săptămâna aceasta. Pe de o parte e bine, pe cealaltă nu e tocmai o decizie înțeleaptă. O izolare bruscă îți poate aduce deservicii.

RAC – Te vei simți puțin dat la o parte de către cei din jur, iar asta îți va aduce un sentimente de solitudine. Nu uita că niciodată nu ești singur, chiar dacă uneori oamenii vor să te facă să simți asta.

LEU – Până pe 26 noiembrie vei avea parte numai de experiențe formidabile. Bucură-te din plin de prestigiul pe care l-ai câștigat din munca ta.

CITESTE SI: Horoscop amoros pentru sfârșit de an. Ce cuplu surpriză apare în zodiac – VEZI COMPATIBILITĂȚILE!

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscopul banilor pentru sfârșit de an. Cine o va duce bine

FECIOARĂ – Dacă ai de făcut drumuri și te simți istovit, ar fi bine să faci un efort. Unele drumeții îți vor putea aduce mulți bani. Oricât de comod ai fi, trebuie să conștientizezi că această comoditate îți poate aduce pierderi irecuperabile, mai ales financiar.

BALANȚĂ – Se așterne liniștea în viața ta. Totul decurge lin, armonios, foarte plăcut în viața ta și asta te încântă până la refuz. Petrece timpul cu prietenii tăi.

SCORPION – Până pe 26 noiembrie e foarte probabil să faci o schimbare de macaz privind cariera ta. Lucrurile pot lua întorsături neașteptate. Trebuie să te pregătești pentru absolut orice. Nimic nu va fi previzibil.

SĂGETĂTOR – Sumele de bani de care te vei bucura în perioada asta ar fi bine să fie investite în ceva durabil, ceva care să se dezvolte frumos. Dacă nu ai idei, consultă-te cu cei din familie ori cu prietenii care și-au deschis o afacere. Nu risca inutil!

CAPRICORN – Ai de făcut o serie de drumuri care mai de care mai interesante din punct de vedere profesional. Înarmează-te cu capacitățile tale de bun negociator și ai să obții tot ce îți dorești sau ce ți-a spus insituția sau grupul pe care îl reprezenți să obții.

VĂRSĂTOR – Lucrurile se schimbă destul de mult în viața ta în această perioadă. Nu te panica. Unele lucruri așa cum vine vor și pleca. Totul are o noimă.

PEȘTI – Ar fi bine să te împaci cu persoanele față de care le-ai greșit sau pe care le-ai ignorat în ultima vreme. Nu ești genul de persoană care să țină supărarea foarte mult. Demonstrează-le celor din jur că ești sincer, că ai un suflet curat indiferent de pornirile tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top