Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Micul Hercule are probleme grave. Ce spune un medic spaniol

Micul Hercule pe nume Giuliano Stroe impresiona opinia publică în urmă cu câțiva ani. În vârstă de 13 de ani astăzi, Giuliano a intrat în atenția medicilor.

Un doctor spaniol pe nume Silvia Trevińo a declarat pentru televiziunea Cuatro că Giuliano are „grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase”.

Giuliano a fost desemnat cel mai puternic copil din lume. „Micul Hercule” a început antrenamentele la vârsta de 5 ani, iar tatăl lui, cel care l-a încurajat să facă sport, a fost aspru criticat de oameni.

Fratele mai mic al lui Giuliano, Claudiu, vrea să îi calce pe urme. Are deja 66.000 de urmăritori pe Facebook și toate datele să fie noul Hercule de România.

Giuliano a lăsat-o mai moale cu antrenamentele, iar mușchii lui s-au cam lăsat. Se pare că tatăl lui Hercule a ascultat criticile venite din partea oamenilor, așa că tânărul oltean nu a mai exagerat cu sportul.

Cu toate acestea, Hercule Stroe vrea să facă o carieră din sport. Se antrenează de la o vreme încoace la un club profesionist de box.

Tatăl lui Giuliano, Iulian, a dat-o pe teme filozofice după ce nu a mai ținut morțiș ca fiul să să se antreneze.

„Salut, Stephen Hawking. De fiecare data, cand nu am nimic de facut, imi place sa ma gandesc la cum s-a format Pamantul. Viziunea mea despre cum au luat nastere Pamantul si celelalte planete este infioratora.

Deci, era o masa mare de roci, ce continea un nucleu, iar nucleul a explodat. Dupa explozie, nucleul a ramas singur, iar restul rocilor care au fost imprastiate, au format alte planete. In jurul nucleului s-a format un brau da roci, dar dupa explozie acesta a fost spart si astfel rocile au inceput sa pluteasca in spatiu.

Dupa mine, viata este posibila doar pe o planeta apropiata de Soare, deci este foarte posibil ca oamenii să fie singuri in Univers. Teoria despre cum s-a format roca care apoi a explodat este un mister.

CITESTE SI: Cine este, de fapt, și cum arată partenera lui Dan Diaconescu, cu care are o fetiță

VEZI CUM ARATA MICUL HERCULE ASTAZI, AICI

Este posibil ca, in paralel cu lumea noastra si galaxia noastra, sa existe alte galaxii mai mari, un alt soare, alte planete si forme de viata, dar lucrul asta va fi pentru totdeauna un mister. As fi bucuros, Stephen Hawking, daca vei auzi teoria mea. Multumesc!”, a scris recent tatăl lui Giuliano.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: O mai ții minte pe Conchita Wurst? Cum arată azi câștigătoarea Eurovision 2014

Conchita Wurst este, de departe, cea mai populara castigatoare a competitiei Eurovision. A ajuns la acelasi nivel de celebritate cu trupa ABBA, grup muzical care a rezistat si dupa castigarea Eurovisionului.

Conchita a dus trofeul concursului european de muzica in Austria in anul 2014. Femeia cu barba, asa cum era botezata de presa internationala, este de fapt un barbat. In nenumarate declaratii de presa, Conchita (pe numele real Tom) a marturisit ca joaca rolul unui personaj si ca in viata reala este un baiat ca oricare altul.

Conchita Wurst a iscat multe polemici si dupa terminarea concursului Eurovision. La cateva luni dupa ce a castigat show-ul cu piesa “Rise like a Phoenix”, a lansat o melodie adresata lui Vladimir Putin. Piesa “Heroes” a fost criticata de presa moscovita si extrem de apreciata de tarile occidentale.

Conchita continua sa lanseze hit dupa hit, la 3 ani de la castigarea Eurovisionului. Astazi, vedeta arata insa altfel. Si-a lasat barba si si-a tuns parul, iar look-ul ei se bucura de multe aprecieri pe Facebook si Instagram. VEZI AICI IMAGINILE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top