Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Profeția făcută de Patriarhul Rusiei

Patriarhul Kiril al Rusiei a făcut o profeție îngrijorătoare despre viitorul nostru, al tuturor, indiferent de nație sau etnie.

Kiril spune că se apropie sfârșitul acestei lumi, așa cum o știm noi astăzi. Capul Bisericii Ortodoxe Ruse, care a fost în România pe 26 octombrie, de Sfântul Dumitru, a spus că oamenii care își iubesc țara trebuie să se unească pentru că trăim o perioadă critică a dezvoltării civilizației umane.

Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii a spus că omenirea s-a adâncit prea mult în păcat și că „nu e momentul pentru clătinarea bărcii patimilor omenești”, notează Sputnik.

„Toţi oamenii care îşi iubesc patria trebuie să se unească pentru că păşim într-o perioadă critică a dezvoltării civilizaţiei umane. Toate aceste lucruri au devenit vizibile cu ochiul liber…

Trebuie să fii orb pentru a nu vedea apropierea momentelor oribile ale istoriei, despre care vorbeşte în Apocalipsă apostolul şi evanghelistul Ioan Teologul”, a spus în predica sa Patriarhul după oficierea Liturghiei în catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova.

Patriarhul spune că apropierea sfârșitului lumii ține doar de oameni. Acesta a îndemnat pe fiecare să conștientizeze responsabilitatea lui în fața întregului neam omenesc și să pună capăt „alunecării în bezna sfârșitului istoriei”.

CITESTE SI: Profeția făcută de Baba Vanga cu puțin timp înainte de a muri. Se întâmplă în câțiva ani…

În urmă cu doi ani a prezis tragedia din Colectiv. Acum, Maria Ghiorghiu spune ASTA

Previziunile lui Nostradamus pentru 2018

Clarvăzătoarea Mhoni a înnebunit America. Profețiile pentru care bagă mâna în foc – ce va urma

Profetiile Sfantului Varlaam. CE VREMURI NE ASTEAPTA

„Astăzi nu este momentul să clătinăm barca patimilor omeneşti, pentru că şi aşa există prea multe influenţe negative asupra oamenilor care le distrug viaţa spiritual”, a mai spus Patriarhul rușilor.

Ce a declarat Patriarhul Kiril acum o lună despre România și români

„Am onoarea, aflându-mă acum în București, să transmit felicitările mele fratelui meu, Preafericitul Părinte Daniel, cu prilejul împlinirii a 10 ani de la întronizarea sa ca Patriarh al României. Sunt bucuros să aduc un fragment din moaștele Sfântului Serafim, unul dintre cei mai iubiti sfinţi din Rusia.

Valorile Ortodoxiei sunt comune pentru români și ruși, pentru România și Rusia”, a spus Kiril la București.

„Noi, ortodocșii, trebuie sa ţinem minte ca avem valori comune. Avem un potențial imens pentru viaţa în pace, cooperare și interacţiune. Vreau să vă salut cordial, Preafericirea Voastră, pe ierarhii şi poporul român”, a mai declarat el.

CITESTE SI: Profeția părintelui Dionisie Ignat de la Colciu. Avertisment pentru românii de pretutindeni

„Pacea şi dragostea sunt valori importante pentru om indiferent de societatea în care trăieşte pentru că ele pornesc de la Dumnezeu.

Într-o singură comunitate pot fi realizate deplin, iar acesta comunitate este Biserica Una, Sfântă, Sobornicească şi Apostolească. Fie ca duhul iubirii frăţeşti autentice să împărăţească întotdeauna în inimile noastre.

Fie ca legăturile dragostei dintre Biserica Ortodoxă a Rusiei şi Biserica Ortodoxă Română să se întărească continuu.

Ofer cu dragoste aceste sfinte moaşte Preafericirii Voastre ca pentru rugăciunile Sfântului Serafim, Domnul să ofere prosperitate ţărilor noastre întru mulţi ani”, a mai spus patriarhul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top