Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 28 AUGUST

Horoscop

Horoscop 28 AUGUST

Horoscop 28 AUGUST 2014 – Citeste Horoscopul din 28.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 28 AUGUST 2014 – Berbec
E greu sa te prefaci ca nu exista ceva care nu-ti convine in jurul tau, chiar daca faci eforturi sa zambesti, desi nu-ti vine, si sa razi la glumele celor din jur, desi nu ai nici un chef de glume. Faci aceste sacrificii de dragul celor din jur, pentru ca nu vrei sa le strici ziua sau buna dispozitie cat timp ei se simt bine. Mai degraba taci si suporti propriile tale nemultumiri decat sa le vorbesti altora despre ele. Simti ori ca nu le-ar intelege si te-ar putea critica si mai tare, ori ca nu e momentul sa-i impovarezi cu ale tale. Incearca sa uiti de ele, molipsindu-te, pe cat posibil, de veselia lor. Chiar si disimulata, tot e ceva.

Horoscop 28 AUGUST 2014 – Taur
Ar fi bine sa mai amani unele plati, pentru ca nu detii, momentan, toate sumele necesare. N-ar fi rau ca banii de care dispui sa fie in asa fel dramuiti, incat sa acoperi cu ei mai multe plati deopotriva. Nu incerca sa dai toti banii deodata, e bine si in transe! Imparte-i cu grija, aranjeaza-i pe caprarii, pentru ca vei reusi sa platesti mai multe facturi in rate, un pic aici, un pic dincolo, incat sa nu te simti chiar atat de impovarat de sume imense. Daca platesti cate un pic si intr-o parte si-n alta, ai macar impresia ca ai mai scapat de o grija, chiar daca va mai veni foarte curand alta scadenta.

Horoscop 28 AUGUST 2014 – Gemeni
Primesti niste informatii care te intristeaza, pentru ca afli secrete neplacute despre persoane despre care aveai o cu totul alta parere. Te ingrijoreaza ce auzi, dar inainte de a da crezare, incearca sa afli si din alte surse daca e adevarat, ca nu cumva sa fie doar zvonuri, barfe sau rautati din partea celor care nu te au la suflet. Daca te iei dupa cele auzite, ai putea avea parte de o zi proasta, or forta de a depasi acest moment sensibil e in tine. Prefa-te ca nici nu ai auzit aceste vesti proaste si lupta cu emotia negativa care-ti da tarcoale. In fond, nu te priveste personal ceea ce ajunge azi la urechile tale!

Horoscop 28 AUGUST 2014 – Rac
Daca erai in cautarea unei solutii sau a unei idei rentabile care sa te scoata dintr-un impas, nu cauta ajutor la cei foarte apropiati, pentru ca nu acestia sunt cheia problemelor tale. Da un telefon la cineva de departe sau chiar pleaca la drum pentru ca, acolo la destinatie, te asteapta o veste care poate rezolva cu succes o situatie incurcata. Nu incerca sa te descurci singur, chiar ai nevoie de o indrumare profesionista sau de un sfat de expert, iar azi ai toate sansele sa gasesti persoana potrivita pentru a-ti arata calea cea mai buna.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top