Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

În ce constă remediul cu drojdie roșie pentru CURĂȚAREA FICATULUI

Consumul de drojdie roșie este recomandat de către doctori pentru prevenirea și dezvoltarea tumorilor maligne.

Acest tip de drojdie este bun și pentru eliminarea toxinelor din intestine. Curăță organismul de reziduuri alimentare, de chimicalele, coloranții și conservanții care nu sunt benefici.

Drojdia roșie este bună și pentru persoanele cu presiunea arterială foarte mare, dar și pentru cele predispuse la ateroscleroză, conform fișei medicale.

De fapt, drojdia roșie nu se consumă în acest caz ca atare. E vorba despre o rețetă, un leac ce nu presupune doar drojdie roșie.

Ai nevoie de un borcan de trei litri, 700 de grame de sfeclă roșie, două linguri de făină și 200 de grame de zahăr plus 100 de grame de stafide.

Astfel vei obține ceea ce se numește drojdie roșie. Spală fecla și tai-o în bucățele astfel încât să încapă în borcanul de trei litri.

Adaugă apoi stafidele, făina și zahărul. Umple borcanul cu apă caldă și amestecă. Învelește gura borcanului cu un tifon dublu pentru ca drojdia obținută să fermenteze.

Acest leac este gata abia după 7 zile. Timp de o săptămână este indicat să păstrezi drojdia roșie într-un loc răcoros.

CITESTE SI: ALIMENTUL care distruge ficatul! IL CONSUMI ZI DE ZI!

Planta-minune care detoxifică ficatul și rinichii

Consumă 3 sau 4 linguri de trei ori pe zi înainte de mesele principale ale zilei. Acestă rețetă este folosită în multe spitale din Europa, mai ales din zona de est, căci este o rețetă rusească.

Este foarte bună la curățarea ficatului, a intestinelor și este unul din remediile cele mai bune pentru prevenirea aterosclerozei și a hipertensiunii. Leacul este contraindicat persoanelor care au probleme gastrointestinale sau boli ale rinichilor ori gută.

Alimente care asigură sănătatea ficatului

Bolile ficatului apar din mai multe motive. Ereditatea, alcoolul și obezitatea usnt printre cele mai frecvente motive pentru care apar diferite afecțiuni la nivelul ficatului. Află care sunt acele alimente care asigură sănătatea ficatului.

1. Ghimbir. Acest aliment are rolul de a asigura sănătatea ficatului. De asemenea, te ajută să tratezi anumite afecțiuni ale acestui organ. Ajută la reducerea inflamației apărute.

2. Cartofii dulci. Conțin vitamina A, vitamina B5, vitamina B6, dar și alte substanțe nutritive. Drept urmare, ajută la tratarea bolilor de ficat apărute din cauza consumului excesiv de alcool.

3. Bananele. Sunt alimente recomandate pentru menținerea sănătății acestui organ și, de asemenea, ajută la tratarea afecțiunilor. Ajută la reglarea nivelului trigliceridelor.

4. Turmericul. Are proprietăți antifungice, antibacteriene și, de asemenea, ajută la prevenirea și la tratearea cancerului.

5. Legumele crude. Conțin fibre care ajută ficatul să funcționeze așa cum trebuie. De asemenea, conțin numeroși nutrienți care ajută ficatul să lupte împotriva mai multor afecțiuni.

6. Păpădia. Este o plantă care ajută ficatul. Are un efect diuretic și antioxidant. Pe lângă faptul că protejează ficatul, ajută și la menținerea sănătății inimii. Este o plantă care se găsește peste tot, așa că o poți include în alimentația ta, fie sub formă de ceaiuri sau poți consuma tije de păpădie.

7. Vitamina E. Poți lua suplimente de vitamina E. Acestea asigură sănătatea ficatului. Mai mult decât atât, asigură sănătatea inimii.

8. Ficatul. Conține numeroși nutrienți. Poți opta pentru ficatul de vită. Totuși, ai grijă să nu mănânci foarte mult. Asta pentru că este o sursă de fier și, consumat în exces, are efecte negative asupra ficatului.

Acestea sunt câteva dintre cele mai indicate alimente pentru persoanele care suferă de diferite afecțiuni ale ficatului. De asemenea, previn și tratează mai multe boli.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top